folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder İnternetden Para Kazanma Yolları(Site Sahipleri)

İnternetden Para Kazanma Yolları(Site Sahipleri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    şimdi web masterlar için para kazanma yollarıı açıklayacağım bir sonrakinde üyeler için
    Arkadaşlar bir çok site var ama site en çok kazandıran siteleri vereceğim.
    1. google google reklamlarına üye olup sitenize koyduğunuz zaman tıklamabaşına size para gelirgoogle.com adresinde mevcur /reklam programı/siteler içi derseniz kayıt olabilirsiniz.
    Ben üye oldum ama para alamadım?
    Para ala bilmek için 100$ olması lazım en az(google için geçerli)
    2. Gitti Gidiyor! diyelim bir sitemiz var. Teknoloji ile ilgili gitti gidiyor reklam programına üye olarak sitenizde yayınlanmasını istediğiniz reklam programını seçe bilirsiniz. mesela sırf PC reklamları v.s http://reklam.gittigidiyor.com/ adresinden bilgilara ulaşa bilirsiniz. bu sitenin en iyi avantajı tıklama arttıkca tıklama başına verilen katsayı artıyor
    *not : google ve gittigidiyorda sinize göre reklam bannerlarını renklerini değiştire bilirsiniz.
    3. Ultra sponsor bu sitede bir çok reklam vermek isteyenler buraya bas vuruyo bir çok reklam siteleri mevcut onlar komisyonunu alır mesela orda gitti gidiyor reklamı var ama ultrasponsor tıklama başı 0,20 verirken gittigidiyorun sitesinden kayıt olduğunuz zaman 0,30 veriyo komisyonsuz belki görmüşsünüzdür. tıklayın formu doldurun para kazanı9n buda reklam Ultra sponsorda reklam seçme olasılığı var tıklama başına kayıt olma başına alış veriş başına v.b
    4. Mynet ortaklik sistemi http://ortaklik.mynet.com/ adresinden ulaşıp bilgi ala bilirsiniz %25lere varan bir kar veriyo ama tavsiye etmem tıklama başı reklamlar daha iyi
    5. Kitapyurdu bundada aynı google da olduğu bibi tıklama başına para kazanıyorsunuz eğer sizin siteden gidip alış veriş yaptılarsa daha çok kazanıyorsunuz.
    6. türk olarak hostbul.net var hostbul.net üye olarak sitenize banneri yerleştiriyorsunuz. sonra bannerin tıklama uzantısını kolayhit.com daki üyelik panelinizden yeni site ekle bölümüne ekleyerek daha çabuk daha kazançlı para kazanabilirsiniz..

Daha çok var ama en çok kazandıran bunlar ..

ALINTI DEĞİLDİR EL EMEĞİDİR :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    Abü geçenlerde bizim üniversiyeden arkadaş söyledi.Onun arkadaşı(yani benim arkasdaşımın arkadaşı)nın bir sitesi varmış ve geçen ay adam gogole dan 7000$ almış.İnanamadım...Benim arkadaş gittik akbanktan parayı çektik diyor.
    adam bilgisayarını filan yenilemiş vs...

Yani nasıl oluyor anlamadım.Arkadaş dedi elemanın google da başka bir üyeliği mi ne varmış sitenin puanı filan mı ne varmış 1-10 arasında.Puana yükseldikçe daha çok para veriyorlarmış....

reklam olmasın merak edenler için adres htttp://www.burdasin.net

Not late for nothing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bazıları 100$ da ödeme yaptıklarını bilmiyo 60 $dolar felan olunca para vermiyo yalan deyip kalan paralarını google bırakıyorlar :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    Abü adam 7000$(Yedibin) almış diyorum sen ne diyorsun.
    Nasıl almış yuh be başka işler mi dönüyo yoksa adsense altında
    Bilgisi olan müritler bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum...

Not late for nothing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    Alir hit olduktan sonra 10000$ da alir 100000$ da.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    tek hesap için ayda maksimum 200 dolar alınabilio die biliorum.benimde war adsense hesabı çünki
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Bak baba google yasakladığı durumlar var mesela burayı tıklayın tıklayın siteye girin v.b durumlar böyle yapmış olabilir yada bazı mp3 siteleri yapıyo o reklama tıklamadan müzik indiremiyorsun eğer öyle bir durum varsa google hesabını kapatır belkide geri tahsil yoluna gider şikayet edilirse

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hyip ve autosurf e el atacam bu aralar iyi para vuracaz kafa ekonomiye basiyor biraz...graywolf ta finansal danismanim olacak..nicksiz le ortagiz :)...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    abi. bende kapiçi oluyum ayda 100 $ ver yeter coq da gözüm yoq abi giren cıkan benden bil :) bekçi demek sitenın bel kemigi demek :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acirci
    acirci's avatar
    Erkek
    emegine saglık dostum işime yarıyacak bunlar

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. M.KEMAL ATATÜRK
Toplam Hit: 1419 Toplam Mesaj: 10