İnternete Giriş Sorunum Yardım Lütfen
-
Hacı şimdi sorunu açıklayım geçen internetim masaustu ve dızustu bılgısayarımda gıttı bırı wireless dıgerı kablola ıle baglanıyor..Dedim sorun bendemı dıger kulanıcılara sordum evet bendeymıs sorun.Baya bir kurcalama sonunda ınternetım geldı ama naptımda geldı gercekten anlamadım :)
Dünde masaüstü bilgisayarımda internet var dizustumde internet gelmiyor tahribat msn grupla yapmaya calıstık yok olmadı.Sadece ne hikmetse akşamları oluyordu bu sorun bugun sabahdan akşama kadar internet gelmedı dızustune halada yok hacı cok delı oldum kafayı yiycem birinde olunca dıgerınde olmuyor dıgerınde olunca bırınde olmuyor ya ıkısı hepten gıdıo cok gıcık bır durum ...
hacı sizce sorun ne ben ag baglantıları kurcaladım dns ayarlarını otamatık yaptım yok yıne olmadı inşallah burda hallederız sorunu ...
-
bulunan sorunlar olarakta
windows aygıtla veya kaynakla iletişim kuramıyor(birincil dns sunucusu) şu anda hata olarak bunu verıyor ama degısıyor bazen :)
-
dns sunucun 4.2.2 ile baslıyansa bendede dün oldu bu sorun fakat google dns e cevirdim şuan düzgün
-
8.8.8.8 8.8.4.4 ___ 208.67.222.222 208.67.220.220 ____ bide gecenlerde yayılana bir dns vardı onuda denedım olmuyor hacı
-
ipconfig/flushdns yaptınmı?
sorunu düzelticeğini sanmıyorum ama dene bir belki işe yarar
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
ipconfig/flushdns yaptınmı?
sorunu düzelticeğini sanmıyorum ama dene bir belki işe yarar
-----------------------------yok hocam sagolasın ama buda olmadı
-
yukarı :)
-