İnternete Pardus Tan Giriyorum Xp Den Giremiyorum...
-
öncelikle selamlar...
başlıkta da belirttiğim gibi internete pardustan giriyorum, xp den giremiyorum...pardusta da biraz yavaş gerçeği...
kopete (ismine soktuğum) de açılmaz oldu...amsn de de gönderdiğim iletiler iletilmiyor...ama buralarda gezinebiliyorum...
neyse asıl sorum xp den nete niye girememem...
yardımlarınızı bekler şimdiden teşekür ederim...
-
konuyu okumadan daldım pardon ama adsl sürücünüzü kurdunuz mu?
-
bende de net çok yavaş sorun neden olabilir mesala saat gece 2 den sonra hızlanıyor ama şuanda çook yavaş nedeni nedir
-
endthe bunu yazdı:
-----------------------------
bende de net çok yavaş sorun neden olabilir mesala saat gece 2 den sonra hızlanıyor ama şuanda çook yavaş nedeni nedir
-----------------------------Youtube'dan mı bahsediyorsun ?
-
youtube rapid tahribat sayfaları hepsi
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle selamlar...
başlıkta da belirttiğim gibi internete pardustan giriyorum, xp den giremiyorum...pardusta da biraz yavaş gerçeği...
kopete (ismine soktuğum) de açılmaz oldu...amsn de de gönderdiğim iletiler iletilmiyor...ama buralarda gezinebiliyorum...
neyse asıl sorum xp den nete niye girememem...
yardımlarınızı bekler şimdiden teşekür ederim...
-----------------------------Xp makinadan Tahribat.com a ping atmayı dene atabiliyormusun ?
-
ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim...
ping falan atabiliyordum da zaten sorun çözüldü...bayağı bir kurcaladım ortalığı falan da filan da sonra gittim banyo yaptım geldiğimde düzelmişti...
şimdi sadece sorunu merak ettim niye böyle bir kıllık yaptı bu diye...
ama neyse fazla kurcalamayalım en hayırlısı bu olsa gerek, herkese teşekkürler ve iyi eğlenceler =)
-
valla banyo yapdıkdan sonra duzelmişse :)) dicek bişe bulamadım :))
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
valla banyo yapdıkdan sonra duzelmişse :)) dicek bişe bulamadım :))
-----------------------------bak işin bu yönü aklıma gelmemişti...
tabi yaa nasıl anlamadım :| =)