İnterneti İphone'de Kullanmak
-
Arkadaslar herkese merhabalar elimizde eski tip tuşlu nokia var ve içinde interneti var , ve baya iyi bir internet şirket telefonu , çevrede ki tüm android arkadaslar bu telefonun bluetooth , ve veri paylasımı ile internetini alıyor sabah aksam nette takılıyorlar benim bu interneti kullanma gibi bir durumum varmı? iphone'de bu interneti kullanabilirsek gerçekten çok güzel olacak :) Telefon jb'siz.
-
Telefonun modeli nedir ? S40 işletim sistemine sahip ise yanılmıyorsam içinde "Blue" geçen bir program kuruyorduk.
-
Mustafa bunu yazdı
Telefonun modeli nedir ? S40 işletim sistemine sahip ise yanılmıyorsam içinde "Blue" geçen bir program kuruyorduk.
Nokia 2700-c2 telefonun modeli budur hocam , vallahi acil yardım lazım kaç gündür arıyorum :)
-
Hah buldum programın ismi ; ibluever
-
Mustafa bunu yazdı
Hah buldum programın ismi ; ibluever
Bu eskisinde'de işe yarıyormu hocam?
-
O kadarını bilmiyorum.Donanımhaber'de bi zamanlar çok kullanılıyordu oradan aklımda kalmış.Bu arada belirteyim o takoz Nokia ile bağlansan bile 3G özelliği olmadığın çok yavaş olur internet.
-
Mustafa bunu yazdı
O kadarını bilmiyorum.Donanımhaber'de bi zamanlar çok kullanılıyordu oradan aklımda kalmış.Bu arada belirteyim o takoz Nokia ile bağlansan bile 3G özelliği olmadığın çok yavaş olur internet.
Anladım hocam , denemekte fayda var yine tesekkür ederim :)
-
Hazır konuyu açmışken şunu ekliyeyim ; Android telefonda ki interneti , iphone'de kullanma imkanımız var ise gerekli araç ve gereçler nelerdir? :)
-
Android'de hotspot özelliği işletim sistemine gömülü olarak geliyor hocam.Her telefonda var.
-
Mustafa bunu yazdı
Android'de hotspot özelliği işletim sistemine gömülü olarak geliyor hocam.Her telefonda var.
Anladım hocam tesekkür ederim sağolasın :)
Diğer muridler , bu 2700-c2 de interneti iphoneye nasıl aktarırız?