İnterneti İphone'de Kullanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Arkadaslar herkese merhabalar elimizde eski tip tuşlu nokia var ve içinde interneti var , ve baya iyi bir internet şirket telefonu , çevrede ki tüm android arkadaslar bu telefonun bluetooth , ve veri paylasımı ile internetini alıyor sabah aksam nette takılıyorlar benim bu interneti kullanma gibi bir durumum varmı? iphone'de bu interneti kullanabilirsek gerçekten çok güzel olacak :) Telefon jb'siz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefonun modeli nedir ? S40 işletim sistemine sahip ise yanılmıyorsam içinde "Blue" geçen bir program kuruyorduk.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Telefonun modeli nedir ? S40 işletim sistemine sahip ise yanılmıyorsam içinde "Blue" geçen bir program kuruyorduk.

Nokia 2700-c2 telefonun modeli budur hocam , vallahi acil yardım lazım kaç gündür arıyorum :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hah buldum programın ismi ; ibluever

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Hah buldum programın ismi ; ibluever

Bu eskisinde'de işe yarıyormu hocam? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O kadarını bilmiyorum.Donanımhaber'de bi zamanlar çok kullanılıyordu oradan aklımda kalmış.Bu arada belirteyim o takoz Nokia ile bağlansan bile 3G özelliği olmadığın çok yavaş olur internet.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

O kadarını bilmiyorum.Donanımhaber'de bi zamanlar çok kullanılıyordu oradan aklımda kalmış.Bu arada belirteyim o takoz Nokia ile bağlansan bile 3G özelliği olmadığın çok yavaş olur internet.

Anladım hocam , denemekte fayda var yine tesekkür ederim :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hazır konuyu açmışken şunu ekliyeyim ; Android telefonda ki interneti , iphone'de kullanma imkanımız var ise gerekli araç ve gereçler nelerdir? :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Android'de hotspot özelliği işletim sistemine gömülü olarak geliyor hocam.Her telefonda var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Android'de hotspot özelliği işletim sistemine gömülü olarak geliyor hocam.Her telefonda var.

Anladım hocam tesekkür ederim sağolasın :)

Diğer muridler ,  bu 2700-c2 de interneti iphoneye nasıl aktarırız?

Toplam Hit: 693 Toplam Mesaj: 10