folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder İnterneti Sömüren İbneyi Nasıl Bulabilirim? -2-

İnterneti Sömüren İbneyi Nasıl Bulabilirim? -2-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Merhabalar;

Konuyu bilen hatırlar, bilmeyenler için: http://tahribat.com/Forum-Interneti-Somuren-Ibneyi-Nasil-Bulabilirim-185982/

Şimdi netcut gerçekten işimize çok yaradı bazı zamanlar video bile izleyemediğimiz oluyor netcut'ı çalıştırıyorum düzeliyor fakaaaat;

Bizim yurtta adil kota kullanımı var, 75 GB sanırım. Bazı görmemişler sınırsız internet bahanesiyle 150-200 GB'a yakın veri indiriyor biz de -şu anda olduğu gibi- 3 Mbps ile internete bağlanıyoruz adil kota yüzünden.

E devletin ya da Türk Telekomun bu adil kotayı kaldıracağı da yok.

Benim istediğim bizim ağ üzerinden kimin ne kadar veri indirdiğini görmemi sağlayacak bir program. Ha illa engellemek zorunda değil, sadece göstersin yeter. Engellerse de güzel olur tabi. Program yoksa eğer bu işi çözmenin yolu nedir hocalar?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Bu işin yolu net hızlıyken torrente abanacaksın ve tüm neti sen sömüreceksin karşıdakide ne bok yediğini görecek başka da bir şey yapamazsın

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Malesef Hocam Toplu Kullanımlarda Hele Bir De Sınırsız Olduğu Duyulduğunda Sonsuz Kullanım Hakkı Kazanmış Gibi Bir Anlam Çıkarıyorlar. 

Sen de Durum Yine İyiymiş. Biz de Aylık 1 TB a yakın Dosya İndiriyorlardı. Film Hastaları Vardı. Oyun Hastaları Vardı. Kurtlar Vadisini Aynı Anda 5 Kişinin Aynı Websitesinden İndirdiğini Bilirim. Hepsi De Aynı Bölüm. Hele İki Tane Vatandaş Yanyana Oturmuş Aralarında Bir Metre Fark Yok. Kafasını Çevirse Diğerinin Ekranı Görür. O derecede. İkiside indiriyor.  Çok fazla Yapcak Bir Şey Olduğunu Sanmıyorum. Umarım Çözüm Bulursun.

Toplam Hit: 982 Toplam Mesaj: 3