İnternetim Acaip Yavaş - Bilgisayar Kaynaklı Problem
-
Öğrenci evimdede internet yavaştı ama diğer arkadaşlarda sorun yoktu memlekete geldim evdeki makinadada sorun yok hızlı ama benim bilgisayar yine yavaş.. bu yavaşlık sadece internette... sorun ne olabilir? format atmıştım, formattan sonra oldu bu olay.. formatı da cd ile atmadım asus laptoplarda otomatik format gibi bişey var, sıfırlıyor siliyor fabrika ayarlarına alıyor.. bilgisayarım asus n61vg
-
http://www.speedguide.net/files/TCPOptimizer.exe bunu bir deneyebilirsin.
-
Yeni konu açmayıp buraya bir soru sormak istiyorum.
Az önce modemi düşürdüm yere Zyxel kablosuz, kitaplığın üzerindeydi, fişini çekip ip resetleyim dedim, takıldı düştü neyse.Düşmeden önce 400-500 kb/s download yapabiliyordum ama şimdi 10 kb'ı geçmiyor, bu arada hattım 8mbit sınırsız. 512 k'ya düşen cinsten.
modem mi bozuldu düşünce? yoksa bu hız düşme olayı mı oldu acaba? çünkü bu ay içersinde 70-80 gb down yaptım ama hızda düşme olmadı resetleyince hızı mı düşürdü sistem otomatik olarak.
geçen ay düşmüştü hız ama 100kb ile download yapıyordum, bir de tecrübe edindim bu olay hakkında, modemi resetleyince ay başında hız otomatik artar demişti forumda arkadaşlar ama ne kadar resetlesem de artmıyordu, bende modemin içinde ping mi refresh mi öyle bişeyler yaptım hız o zaman artmıştı.
