folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternetim Çok Yavaş Neden?

İnternetim Çok Yavaş Neden?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Selam hocalarım benim net 2 haftadır neredeyse  Acaip yawaş hemde çok yawaş...Tahribat.com/Download bölümüne inanın 5 dakak içinde anca giriyorm örneğin 4  dakaklık şarkı açıyorum şarkı çalıyor bitiyor ve sayfa daha yeni kendine geliyor...Bazen sayfalar açılmıyor Explorer Hatası diyor...Benim Paketim 8mb ama nedense ttnet **** paketimi 1024 e düşürmüşler ama 1024 le bağladımı görünce bile gerçekten 1024 den d eçok yawaş giriyordu aradım sorunu düzelttirdim şimdi 800 e 2000 le bağlanıyorum ama bu hız bile 1024 den kat kat düşük....Hatları kontrol ettim hepsi sağlam pcde browserları değiştirdim Google Chrome yi Mozilla Firefox u vs vs denedim hepsinde aynı şey çok yawaş...Neden böle yapıyor Pcden kaynaklanan bişi olamaz çünkü Formatta attım yine aynı...Çözümlerinizi ve önerileriniz bekliyorum Yinemi ttneti arayıp söveyim?

İyi akşamlar....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

bi kere benimde basıma gelmişti tt net müşteri hizmetlerini aradım tabi önce embesil yerine koydular yok sayfa yavastır yok virüs vardır yok pcn bozuktur deyü.adama iyice bi çemkirdim en sonunda test sitesine yönlendirdi.sende yap speedtest li bişi ara google dan. sonra telefondayken dosya indirttirdi ama rapid vs olmasın dedi.microsoftun sitesinden bişi indirmiştim en son adam harbiden yavasmıs düzelteceğiz dedi,düzeldi :)

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

mbr ye falan girmiş olmasın virüs yada harddiski biçimlendirmediysen almanhac falan yemiş olabilirsin diğer programlardan yine çalışmıştır

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

dns den de olabilir .oyna bi dns lerle :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

xxspiderxx bunu yazdı:
    -----------------------------

dns den de olabilir .oyna bi dns lerle :)

-----------------------------

Bi deneyeyim

@fenerist07

Yani diyosunki tekrar ara ttneti

@cosmic

Sanmam öle fazla down yapan biri değilim bilmediğim sitelerede hiç girmem zaten

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

türkiyede tek altyapı ttnet olduğuna göre :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Sen cmd ekranına tracert www.google.com yaz bakim çıkanlarıda buraya bi paste et bakalım.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Msn e gel, bana telefon numaranı ver ben bakayım hattında sorun var mıdır diye.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek

bence ttnetten :)

Toplam Hit: 1018 Toplam Mesaj: 9