İnternetim Çok Yavaşladı:(
-
Siteleri bile çok yavaş açıyor sitelerde eskisi gibi dolaşamıyom beklio hostuma upload edemiom biraz edio hata verio internetime noluo:=) nedendir bu yavaşlama napmalı kardeşlerim bi yardım edin tutun ucundanda eski hızına kavuşsun:D
-
çerez taşmıştır sil bi çerezleri ne diim başka
-
şuan ben çok pis sömürüyom ondandır :D
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------
şuan ben çok pis sömürüyom ondandır :D
:))) abi kapat az ya biraz da ben işimi yapem:D -
Modemşn uzakdan kullanılan bir modeldense ve bu modeme sifre vermediysen baskasıda senin hatıını kullanıyor olabilir. iknciis arkadasımızın dedigi gibi çerez tatmışsındır cookies i temizle. baktın olmadı bi vurus taraması yaptır. oda olmadı format at. gene olmassa ara ankarayı ac azını yum gozunu. Konusmalar kayıda alınıyor unutma :)
-
hay amk bu pm ne die var
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------Modemşn uzakdan kullanılan bir modeldense ve bu modeme sifre vermediysen baskasıda senin hatıını kullanıyor olabilir. iknciis arkadasımızın dedigi gibi çerez tatmışsındır cookies i temizle. baktın olmadı bi vurus taraması yaptır. oda olmadı format at. gene olmassa ara ankarayı ac azını yum gozunu. Konusmalar kayıda alınıyor unutma :)
tmm tşk 4.yü yapcam:D çak formati geç:)taktiği;) şimdi yapcem biraz yokum hadi grş:=) -
cumartesi ispro ve tt ile görüştüm ikiside aynı halt i söledi
izmirdeki alt yapı sıçtı! dedi muhtemelen dier illerede sıçramıştır:D
-
kroo bunu yazdı:
çerez taşmıştır sil bi çerezleri ne diim başka
-----------------------------çerezle alakası ne ?
ve çerezler taşabiliyomuymuş ?