Internetimde Problem Var [ Yardım ]
-
Bizim evde 2 pc var.Biz airties rt-103 modemden baglanıyoruz.Ben ethernet kablosuyla bağlanıyorum onlar usbden bağlanıyor.Eskiden iyi calısıyordu ama artık hatalar almaya basladık paso net düşüyor sonra modemi kapıyoz acıyoz 5 dk sonra yineDuruyor duruyor ağ kablosu takılı değil diyor sonra internet bağlantınız kısıtlı vs vs diyor.
Gittim tamirciye anlattım dedi ki bana switch alıcaksın.5 li switchi alıcan onu kullanarak giriceksin daha kaliteli sonuc alırsın dedi.Simdi doğru mu böle bir durum yasayan var mı ?
Sahte edit: Airties 5020 modem alıyorum bide yakında o nasıldır acaba bide onu denedikden sonra olmazsa switch almayı düşünüyorum.
-
4 portlu modem alabilirsen olabilir sanırım
yada. -------
bizdede 2pc var tek portlu modem var bide 8 portlu hub var [20 TL felan] o şekilde takılıyoz.
benim pc 'den cıkan cat5 hub 'a
aile pc 'sinden cıkan cat5 hub 'a
modem den hub 'a 10cm lik cat5hepsi birden 5 'li prize :|
* hub 'ında adaptörü var kafamız kadar. adaptörleri köşelere takmassanız yanlarına bişey takılmıyor :|
-
modem usb modemmi eğer öyleyse virüsle alakası olabilir mi acaba...
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------
modem usb modemmi eğer öyleyse virüsle alakası olabilir mi acaba...
-----------------------------Hocam usb ama 2 pcde de problem oluyor.Virüs taraması yaptım 1 hafta önce o zaman 2 tane virüs buldu sildim.
-
neden bilmiyorum ama oldum olası bu usb modemlere sıcak bakmamışımdır.İnternet bağlantısını yazılım ile usb den gönderip alıyo bu modemler sanırım o yüzden büyük ihtimalle virüs veya sistem ayalarının bi ayarsızlığındandr :D
tavsiyem modemi değiştir ve usb olmasın
-
benim de net paso gidip geliyo..
inca modem - ethernetle baglanıyorum.
-
Modemi değiştir kank :/ Ama ucuza kaçcam diyorsan al bitane switch kullan hatta msnden yaz ben sana yollarım bitane olması lazım evde :)
-
ben 5050 kullanıyorum 5020nin bi üst modeli.
hiç memnun değilim bazen google a bile bikaçkez yenile diyip bağlanıyorum.
nerde o eski modemler ah.. tabi birde ttnetin şerefsizliği var.
bazı sitelere bağlanırken geç algılıyo ama dblerindende olabilir bu tabi. onun dışında çok seri ve kaliteli modemdir.
ama asus modemlerede bir bak hoca.. eski modemim bozuldu ama bundan iyiydi..
-
Hacı dediklerımı uygularsan anlarsın sorunu...
Öncelıkle modeme sadece tek bır pcyı bağla usb veya enternet fark etmez tek pc de sorun yaşamazsan tamırcının söyledıklerını alman lazım mantıklı olarak eğer yyıne sorun yaşarsan sittir et swiç filan uğraşma modemden kaynaklanıyordur o zaman...