folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternetimin Garip Hali

İnternetimin Garip Hali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

sa müridler...

yeni bir apartmana taşındım.internet apartmana gelip ordan dağılıyor.speedtest yaptıgım zaman download 7 upload 7 ping10 civarlarında çıkıyor.herşey iyi güzelde şöle garip bir sorun var

internet kesiliyor gibi oluyor.yani mesela tahribata bağlanmak isteidiğim zaman sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor ama bu sırada facebooka ping attıgım zaman ping gidiyor.yada facebook açıksa ordan konuşabiliyorum fakat yeni bir facebook sekmesi açsam bile açılmıyor.

yada online bir oyun oynuyorum bir düşme yada vs bişi yok fakat bu online oyunu oynarken internetten herhangi bir siteyi açmaya kalktıgımda sayfa görüntülenemiyor diyor.sanki internet yokmuş gibi..

onun dışında evde 3 tane pc var 3ünde de durum bu şekilde

bu sorunu çözebilecek yada yardım edebilecek bi mürid ??

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

aynı sorun staj yaptığım şirkettede vardı modemi resetleyince düzeliyordu. 

biz ip adreslerini elle atıyorduk ve dns gerekiyor öyle olunca da. 

normal adsl kullanırken evimde aynı sorunu dns yüzünden yaşıyordum ama bu nedendir bilmiyorum. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

aynı sorun staj yaptığım şirkettede vardı modemi resetleyince düzeliyordu. 

biz ip adreslerini elle atıyorduk ve dns gerekiyor öyle olunca da. 

normal adsl kullanırken evimde aynı sorunu dns yüzünden yaşıyordum ama bu nedendir bilmiyorum. 

yok resetleyince de geçmior..cok sinir bozucu.internetin bu kadar hızlı ve düzgün pingte olupta internet sitesi açmaması ayar edior..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Windows un olay görüntüleyicisine bir bak.

Eşzamanlı TCP/IP aşımı uyarısı veriyor ise makinanda virüs veya worm vardır.

Makinanı bir güzel tarat...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

kabloları kontrol etmelisin bence, bağlantı yerlerinde sorun olabiliyor bazen.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Hocam bende yurta kalırken aynı durum vardı bir ara arkadaşla test yaptık neden oluyor diye şöyle bişey bulmuştuk arkadaş internete girebiliyorken ben giremiyordum yani anlıyacagın modem interneti atıyorum herkese eşit dagıtacagı yerde parca parca interneti gezdiryor gibi bişey  yapıyor.Daha sonra yurtta ana modemi değiştirdiler baya iyi bişey takımışlardı zyzel in işlemcisi rami olan bir model hatta ara yüze girince işlemci ve ram durumunu gösterdigini görünce şaırmıştım modemde işlemci mi olur filan dedim ama bu modemi koyduktan sonra sorun kesildi.

Bir ara benim kurdugum bir sistemde de şait oldum interneti 100 metre ilerideki  başka bir kişiye gönderdim ve ilk önce 2 kişi interneti kullanıyordu sıkıntı yok tu ama 3 kişiye cıkınca aynı durum olmaya başladı speettest ten hız testi yapıyorum 5 mpbs olarak gözüküyor sorunu cözemedim şuanda öyler devam ediyor.(bu arada sistemde olan modem o ttnetin verdigi modem)

Bide hocam kullanıcıların birinde torrent acıksa sistem  ne olursa ağı mahvediyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Arkadasin dedigi sorun ile bende karsi karsiyayim..

uydunet kullaniyorum 10mbit hizim var ama yeri geliyor google bile girmiyor..

Gecen uydunet i aradim bana modem in firmasinin numarasini verdiler.

Aradiginiz zaman durumu anlatin dediler ..

Bende durumu anlattim.

Adamlar tekrar uydunet e yonlendirdiler.

Bu siralar bir anormallik soz konusu üstünde calisiyorum.

bu durumu cozersem Buraya yazarim.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynı hız düşme sorunlarını bende yaşıyordum,3 ay TTnetLe yaşadığım sinir harbli cebelleşmeden sonra,elemanlar sokaktaki kutudan eve kadar yeni kablo çektiler,Sorunum giderildi...

Acaip derecede agresifim !
Toplam Hit: 843 Toplam Mesaj: 8