İnternet`İn Mucidi İstanbula Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

internet ve elektronik postanın mucidi olarak bilinen Prof. Leonard Kleinrock, 8- 9 Mayıs`ta İstanbul`da seminer verecek.

İstanbul`da düzenlenecek, `SüperCOM İstanbul 2008`in, 8- 9 Mayıs tarihlerindeki konukları teknolojiyle ilgilenenleri bir hayli heyecanlandıracak cinsten. Fuarın konferans bölümünde düzenlenecek etkinlikte konuşmacı olarak Prof. Leonard Kleirock`un yanı sıra, kablosuz iletişim teknolojileri konusunda dünyanın önde gelen otoritelerinden kabul edilen Atlanta Georgiatech Üniversitesi Geniş Band ve Kablosuz Bilgisayar Ağı Laboratuvarı Başkanı Prof. İlhan Fuat Akyıldız da katılacak. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Dr. Tayfun Acarer ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Paul Doany ise diğer katılımcılar.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Bi Bill Gates ile Bide Bu Adamla Oturup Sigara İçmek İsterdim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    V1PER
    V1PER's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    max 4mbit bağlantısı olan bir ülke olarak internetin mucidini ağırlıyoruz, o da güzel, ttnet katılımcısı olan yönetim başkanı utanmıyacak mı acaba merak ediyorum ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    internetin mucidi bizim ülkenin halini bilse -ki bilse uğramazdı bile- ben interneti bu abazan cahiller için mi keşfettim, bunun için mi kafa yormuşum diye ağlar amk. ölünce de kemikleri sızlaarr

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Bizim ülkece internet mi var:D

japonyaya bi baktım s2m düştü:| 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    gitsem şikayet etsem beni kovarlar konferanstan :))

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------
    gitsem şikayet etsem beni kovarlar konferanstan :))
    -----------------------------
    dövebiliteleri yüksek :))

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Birisi benim yerime gidip parmak atıp gelebilir mi ? :)
    Anlasın ne çektiğimizi :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 1111 Toplam Mesaj: 8