İnternet`İn Mucidi İstanbula Geliyor
-
internet ve elektronik postanın mucidi olarak bilinen Prof. Leonard Kleinrock, 8- 9 Mayıs`ta İstanbul`da seminer verecek.
İstanbul`da düzenlenecek, `SüperCOM İstanbul 2008`in, 8- 9 Mayıs tarihlerindeki konukları teknolojiyle ilgilenenleri bir hayli heyecanlandıracak cinsten. Fuarın konferans bölümünde düzenlenecek etkinlikte konuşmacı olarak Prof. Leonard Kleirock`un yanı sıra, kablosuz iletişim teknolojileri konusunda dünyanın önde gelen otoritelerinden kabul edilen Atlanta Georgiatech Üniversitesi Geniş Band ve Kablosuz Bilgisayar Ağı Laboratuvarı Başkanı Prof. İlhan Fuat Akyıldız da katılacak. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Dr. Tayfun Acarer ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Paul Doany ise diğer katılımcılar.
-
Bi Bill Gates ile Bide Bu Adamla Oturup Sigara İçmek İsterdim...
-
max 4mbit bağlantısı olan bir ülke olarak internetin mucidini ağırlıyoruz, o da güzel, ttnet katılımcısı olan yönetim başkanı utanmıyacak mı acaba merak ediyorum ...
-
internetin mucidi bizim ülkenin halini bilse -ki bilse uğramazdı bile- ben interneti bu abazan cahiller için mi keşfettim, bunun için mi kafa yormuşum diye ağlar amk. ölünce de kemikleri sızlaarr
-
Bizim ülkece internet mi var:D
japonyaya bi baktım s2m düştü:|
-
gitsem şikayet etsem beni kovarlar konferanstan :))
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
gitsem şikayet etsem beni kovarlar konferanstan :))
-----------------------------
dövebiliteleri yüksek :)) -
Birisi benim yerime gidip parmak atıp gelebilir mi ? :)
Anlasın ne çektiğimizi :D