İnternetmatik Programı Yazımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seriouserror
    seriouserror's avatar
    Erkek

merhaba üstadlar. internetmatik adı altında yani hepimizin bildği gibi jetonlu internet denilen sisstemi kurmak için uğraşıyorum. akınsoft bu konuda jeton programı yazmış, ancak 400 tl lik bi jeton makinesi ile çalışmakta.

benim isteğim şu ucuz çinmalı jetonmatiklerle çalışan bi program. para atıldığında bilgisayarı kullanıma sunacak, ek para atıldığında ilave süre ekleyecek bi sistem. ayrıca internetten takip sistemide olabilir. ama en önemlisi adamın süresi bitince makineyi resetleyip deepfrezzeliyecek yada tüm bilgileri silecek.

böyle bişey yaparım, yazarım, yada ben yaptım bende var diyen arkadaşlardan mesaj bekliyorum.

gönüllü arkadaşlara msn den daha detaylı bilgi verebilirim.

"ayrıca şöyle yapsan daha güzel olur" diyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

SeRiousErRoR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gecen yolcluk yaparken mola yerinde gormustum aslında cok zor bişi degıl bence bitane jeton atar olması lazım onu anahtar gibi kullanıp bilgisayarı yarım saatlik acaacak süre bitince kapancak

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seriouserror
    seriouserror's avatar
    Erkek

çok kullanılan bi yer olduğunu varsayarsak eğer, her para atışında makine açılıp kapanması gerekecek. buda müşteri kaybına yol açacaktır. ancak adamın süresi bitince resetlense yada resetlenmeden bilgiler silinse olabilir.

SeRiousErRoR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Her Jeton Atıldıgında Resetlemez Süre Uzar Bitmeden Atınca Bittikten Sora Reset Atma Olayi Olur Her Jeton Atınca Resetlemesi Saçma Zaten..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seriouserror
    seriouserror's avatar
    Erkek

her jetonda resetlemicek zaten :) ilave jeton atıldığında üzerine süre ekleyebilmeli. süre bitince resetlemeli

SeRiousErRoR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

usb den veri yazdırılıp programla okunabilir ilk atıldığında jeton açar eğer açıksa zaten zaman ekler ama program kırılabilceği içinde ayrı bi sayaç bişey daha olması lazım. zaten deepfreeze olunca temizleniyo pc. pc kapalıyken açma olayıda mac den ethernetten yapılabilir ufak sinyalle ama bu şeyleri istediğin gibi gönüllü yapıcak biri çıkarmı bilemem

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 1197 Toplam Mesaj: 6