İnternette Aradığınız İçerikleri Nerelerden Buluyorsunuz?
-
ben genelde kat.ph yi kullanıyordum. fakat artık hiiç ssedi yüksek değil eskiye yönelika radığım şeylerin.
daha kaliteli birşeyler arıyorum.
mesela rocky i 1080 p oalrak box set şeklinde indirebilmek gibi
godfather serileri filan falan
-
Birde 10 lira ver adamlara bağış yap link kısaltma sitelerinden kurtul ak ortamlara. Jdownloader'a yapıştır linkleri otamatik indirsin.
-
mkyb bunu yazdı
Birde 10 lira ver adamlara bağış yap link kısaltma sitelerinden kurtul ak ortamlara. Jdownloader'a yapıştır linkleri otamatik indirsin.
ya bunlar biraz vakit geçirmek için bence. bu tarz sitelere hiçbirşey bulamayınca ne izlesem filan diye bakıyorum. daha ziayde kafamdaki şeyleri arayacağım ve sonuç bulan site gibi. üniden beri kat.ph süperdi o ayarda o tonda birşeyler arıyorum
-
O zaman http://www.imdb.com/chart/top bu listedeki filmlerin hepsini izlemeden ölme.
-
kat.ph (kickasstor.) candır. pirateproxy de (piratebay) iyi, eskiden pirate'ı tek geçerdim, hala de öyle aslında. bir de torrenthound muydu, o site de iyi.
leechturk kapanmayaydı iyiydi, türkçe içerikleri ya da çıkan filmleri oradan takip ediyordum.
seed konusunda haklısın, eskiye oranla ciddi düşüşler var, bunda bu tip sitelere olan baskıların etkili olduğunu düşünüyorum. ne kadar doğru bilemem..
hd-torrents siteyi var, paralı üyelik gerektiren ya da oldukça fazla seed yapman gereken ciddi bir ortam, üyelik açıkça (paralı dahil) burayı kullanabilsininiz.
pek birşey indiren biri değilim ama aklıma gelenler bunlar..
sevgiler.
-
-
mkyb bunu yazdı
Bu arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 2 öğrenci ve boş zamanlarında siteyle ilgileniyorlardı ve büyük başarı elde etiklerini düşünüyorum. Bir ara bağış yapayım iyi hatırlattın hocam.
Sitenin güncel olması da güzel. Bağış yapınca reklamsız link erişimi mi veriyorlar üyeliğe ?