İnternette Copy-Paste Yapanlara Kötü Haber
-
arkadaşlar
http://www.copyscape.com/ama burdaki mantık biraz sakat ben önce kaydoldum ama başkasından çaldım
adamın sitesi hırsız görünüyor.(tabi mantıken benm hırsız olduğum ispatlanır?)
bir sitesinize koyun bakalım
kim ne yürütmüş sizden
bu site geliştirilebilir hatta program yapılabilir........................ -
Güzel bir konuya deyinmiş tahribata baktım temiz çıktı :D sıra diğer sitelerde:D
-
abo sitemdek haberleri nerden aldığımı (çaldığımı) gösteriyo.
-
byhacktr bunu yazdı:
abo sitemdek haberleri nerden aldığımı (çaldığımı) gösteriyo.
canım kardeşim
mantık olarak, onlar çalmış görünüyor ,,dikkatli bak....
ama avukat girerse bilmem.......................................................5846 fikir ve sant eserleri ve basın kanunu okumak lazım
ama bizde copyright kanunu yok daha -
olayı daha iyi anlatırmısın zahmet olmazsa
teşekkürler
-
Error: Page character set (windows-iso-8859-9) was not recognized - please check it is valid.. Please check the URL and try again.
-
kaans bunu yazdı:
olayı daha iyi anlatırmısın zahmet olmazsa
teşekkürler
kaan beydurum şu ki eğer bu adamlara bir para bayılırsanız
sizin sitenizde yer alan metinlerin diğer sitelerde kullanılıp kullanılmadığı detaylıca google veri tabanını kullanarak tarıyorlar.ücretsiz hizmetleri gördüğünüz gibi sınırlı.
aslında bunun türkçesi yapılabilir, bir arama motoru bulunur, yada google kullanılır, ne bileyim, -
güzel bişi :) hocanın nerden fiyat listesi çaldığını buldum
-
liseli bunu yazdı:
kaan beydurum şu ki eğer bu adamlara bir para bayılırsanız
sizin sitenizde yer alan metinlerin diğer sitelerde kullanılıp kullanılmadığı detaylıca google veri tabanını kullanarak tarıyorlar.ücretsiz hizmetleri gördüğünüz gibi sınırlı.
aslında bunun türkçesi yapılabilir, bir arama motoru bulunur, yada google kullanılır, ne bileyim,şimdi anlamış bulunmaktayım teşekkür ederim iyi çalışmalar.