folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet'te İz Bırakmadan Dolaşmak Mümkün Mü

İnternet'te İz Bırakmadan Dolaşmak Mümkün Mü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yakın zamanda ülkemiz kullanıcıların internetini takip ederek kayıt altına almak istiyor. Bunu aşmanın yolu nedir arkadaşlar vpn kullanarak yasaklı ve erişimi engellenmiş sitelere giriliyor. Ama bizi loglayan internet servis sağlayıcıyı kandırmak ona gezindiğimiz yerleri farklı göstermek mümkün mü, kısacası böyle bir yasağı aşmaz geride iz bırakmamak için neler yapıla bilir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Bugunde yapiliyor bu. :)

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

evet mümkün

1. kendi adına olmayan bir adet  2. el bilgisayar ve uzağı çeken bir wireles anten

2. beini tarızı yazılımla wep şifresi kıırdıktan sonra direk aban ne var ne yoksa :)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

uranyummu kaciriyon hocam o nasil yöntem öyle :)

paduwan tarafından 13/Oca/14 13:46 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

evdekı altınları sadece ınternet uzerınden oldugu ıcın sadece ınternet uzerınden soyuldugu ıcın arkadas haklı bı yontem aramakta saygılar ;)

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

evet mümkün

1. kendi adına olmayan bir adet  2. el bilgisayar ve uzağı çeken bir wireles anten

2. beini tarızı yazılımla wep şifresi kıırdıktan sonra direk aban ne var ne yoksa :)

Sen böyle iz bırakmadan dolaşabileceğini sanıyorsan geçmiş olsun. Bu yöntem hiçbir şekilde güvenliğini sağlamaz.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bu konu açılmıştı daha önce. Bayağı detaylı bir açıklama da yer alıyordu. Kimdi hatırlamıyorum. Bulunca ekleyeyim buraya linki.

torpedo_XL 'ın konularıymış :) Tam üstümdesin hocam niye demiyorsun ben açmıştım o başlığı diye :)

http://www.tahribat.com/Forum-Internette-Gezinirken-Maksimum-Gizlilik-175888/

http://www.tahribat.com/Forum-Peerblock-Internette-Gezinirken-Maksimum-Gizlilik-2-178218/

buralardan başla hocam. 3-5 fikir edinmek açısından iyi yazılar :)

1049 tarafından 13/Oca/14 15:10 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek

VPN satin alicaksin pasa pasa kullanicaksin :) rusyadan fln alman lazim heralde orda takip yok galiba

Pic_Boy tarafından 13/Oca/14 19:07 tarihinde düzenlenmiştir

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Pic_Boy bunu yazdı

VPN satin alicaksin pasa pasa kullanicaksin :) rusyadan fln alman lazim heralde orda takip yok galiba

diyelim ki aldık vpnyi. abi ben evden kendi pcmden bağlanıyorum o vpnye değil mi ? sonuçta çıkış noktası (ip) yine açık açık ortada ?

yarın "biri" internet sağlayıcımla görüştüğünde sağlayıcı şirket benim ipimin o vpnye bağlandığını görecek. demeyecek mi o vpn nedir araştırılınca kirli işlerde kullanılan bir vpn şirketi çıkarsa ne olacak vpn kullananın hali ?

bunlar vpn almama engel olan sorular işte :/

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    Pic_Boy bunu yazdı

diyelim ki aldık vpnyi. abi ben evden kendi pcmden bağlanıyorum o vpnye değil mi ? sonuçta çıkış noktası (ip) yine açık açık ortada ?

yarın "biri" internet sağlayıcımla görüştüğünde sağlayıcı şirket benim ipimin o vpnye bağlandığını görecek. demeyecek mi o vpn nedir araştırılınca kirli işlerde kullanılan bir vpn şirketi çıkarsa ne olacak vpn kullananın hali ?

bunlar vpn almama engel olan sorular işte :/

Öncelikle log turmyan yani nereye girdiğini kaydetmeyen vpn firmasından hizmet almalısın. Türkiye firmalarına güvenmiyorum. İnternette gezinirken karşıda hep vpn sunucusunun IP si görünür ve sen aksi bir talimat vermediysen IP yi seninle beraber onlarca yüzlerce kişide kullandığından kim olduğunu bulamazlar. Log tutmayan bir VPN firması olmalı. Bulursan banada söyle.

Evindeki modem, router veya bilgisayar artık hangisini kullanırsan tüm bağlantıların şifreli olarak vpn sunucusuna gider. Sağdece bağlantılarda değil. indirmeler, gezdiğin sayfalar ve herşey şifreli olarak vpn sunucuna gider, oradan internet ortamına çıkar. Görünen tek şey seninle vpn sunucusu arsındaki sürekli bağlantıdır,içeriği görünmez. Bu nedenle sunucuları ve internet bağlantısı hızlı bir VPN firması olmalı.

Benim evin yakınında fiber varmış. Oradan 50MB fiber alıp 4 kafadar kullanmak istiyoruz. Biri gider birilerine söver sonra gelip beni sorgulamasınlar diyede VPN hizmeti alacağız. Hatta bazı firmalarda 1 üyeliğe 2-3 cihaz hakkı veriyorlar. Cep telefonlarımızada VPN yazılımı kurup öyle bağlanacağız internete. Planımız bu.

Bu iş için kullanacağım router ve tabiki düzgün bir VPN firması bilen varsa çekinmesin söylesin.

Toplam Hit: 3162 Toplam Mesaj: 10