İnternette İzlediğim Videolarda Ses Yok
-
arkadaşlar nette var olan videoları izlerken ses alamıyorum ama normal pc de açtığım ses dosyaları ve videoları izleyebiliyorum bunun nedeni ne olabilir yada neyapmam lazım gerekli işlemleri yapmama rağmen ses alamadım yardımlarınızı ve açıklamalarını bekliyorum... şimdiden tşk ederiz.
-
ses kartını çıkarabiliyorsan çıkart çıkartamıyorsan driveri güncelle en son çarede format ya da sistemi bi geri yükle
bide bunları yapmdan önce tarayıcını ff yap yada gogıl çorm yap öle izle
-
firefox ta yaptım google charmo yuda yükledim aynı ama bide günce ses kartını yükleyelim belki faydası dokunur ama bilgisi olan veya önerisi olan arkadaşlardan yine yardım ve bilgi bekliyorum.
-
XZ arkadaşım ilgin ve bilgin için tşk ederim ama o dediğinide denedim olmadı başka sitelerde de araştırdım bişey çıkmadı bir kaç yerde başka driverler denenmiş örneğin ac97 falan filan onları bile denedim yemedi :)) başka bilgisi ilgisi olan varsa bekliyorum ....
-
5+1 kullanıyosan ses çıkışlarını kontrol et
-
5+1 kullanıyosun sesi stereo ya çevirmeyi dene.
-
Aynı sorun bende de var konuyu görünce çok şaşırdım :D
pc de film izlerken müzik v.s dinlerken ses geliyor ama nette bi video izlerken kesinlikle ses yok son çare format atacam
not : vista home basic kullanıyorum lisanslı sürüm
-
Klite mega codec pack denedin mi "K-lite "
-
Arkadaşın pc de de vardı.15 dk kastım baktım sorun devam etti,15 dk da fotmat atarım daha iyi dedim.Format çaktım düzeldi.Hiç harcama zamanını format at.
Artık bazı sorunlarla uğraşmaktan daha kolay format atmak..
-
bi zamanlar ben de yaşamıştım bu sorunu sonra fark ettim ki hoparlör kablosunu yanlış yere takmışım :F
-
codec çakışması gibi birşey olabilir , benzer bir sorun başka bir bilgisayarda yaşamıştım. cccp kodek paketini yükleyince geçti , başka şekillerde bilgisayarından ses çıkıyorsa sorun donanımdan kaynaklanmıyor - hadi gözün aydın -
Toplam Hit: 1707 Toplam Mesaj: 11