İnternette Vergi İndirimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

İnternette vergi indirimi yapılıyor. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Maliye Bakanlığı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundan çıkışında, gazetecilere yaptığı açıklamada, internet üzerindeki Özel İletişim Vergisi’nin indirilmesine yönelik bir çalışma yapıldığını, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da bu konuda daha önce açıklamalarda bulunduğunu anımsattı.

Bu indirime Maliye Bakanlığı olarak sıcak baktıklarını ve bu çerçevede Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte çalışma yürüttüklerini kaydeden Unakıtan, “Bu çalışma yakında Bakanlar Kurulu ve Meclis’e sunulacak. Çalışmayla internet üzerindeki Özel İletişim Vergisi’ni yüzde 15’ten 5’e indiriyoruz. Bunun dışında bir şeyimiz, çalışmamız yok şu anda” dedi.

Maliye Bakanı, indirimin şu anki 3G ihalesine de etki eden bir durum olduğunu ve bu nedenle ihale öncesi indirimi açıkladıklarını ifade etti.

MOBİL İNTERNETTE DE 20 PUANLIK İNDİRİM
    Mobil internet üzerindeki Özel İletişim Vergisi’nde (ÖİV) 20 puanlık indirime gidiliyor. Hazırlanan tasarıyla, mobil internetteki yüzde 25’lik Özel İletişim Vergisi yüzde 5’e çekiliyor.

OECD: EN PAHALI İNTERNET TÜRKİYE’DE
    Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı’nın (OECD) verilerine göre, üye ülkeler arasında saniyede megabit ücreti bakımından en ucuz genişbant internet hizmeti Japonya, en pahalısı ise Türkiye’de bulunuyor.

Japonya’da saniyede megabit ücreti 0.22 dolar olurken, bu tutar ABD’de 3.18 dolar, İngiltere’de 3.62 dolar, Türkiye’de ise 81.13 dolar düzeyinde.

http://www.ntvmsnbc.com/news/467111.asp

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    ne zmanmış bu indirim ?

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu zamana kadar aldığı vergileri geri versin o zaman. ibne kurusu.

kriz fabrikaları kapatıyor. maaşlar ödenmiyor. 

özgür iradem ile interneti kapatıyorum 30unda. alayına küfür ediyorum.

hamdolsun kriz yok diyen azına tükürdüğüm ibnesi. vatan hainisiniz hepiniz.

başta başbakan>yardımcısı dengirmirmehmetfırat>dışişleri ali babacan>içişleri abdulkadir aksu>maliyebakanı kemal unakıtan>çalışmave sgk bakanı faruk çelik> aileden sorumlu bakan nimet çubukçu> adalet bakanı mehmet ali şahin.ekonomi bakanı mehmetşimşek< sonda abdullah gül. hepiniz vatan hainisiniz.neden böyle dediğimi yaşanılan olaylarla anlatmaya gerek varmı dır. en basiti 14 yaşındaki kızın namusu hiçe saydınız. hırsız bizim hırsızsa ona sahip çıkmak borcunuz nede olsa değil mi. vatanı satmaya utanmadınız. işçiyi ezmeye utanmadınız.bankalarda batacak az kaldı vakıf ile halkbank battı say. gözlerinizi ziraate diktiniz şimdide Çiftçiyi ezdiniz yıllarca hiç düşünmediniz. anca millete kömür dağıttınız... huzur yok güven yok.Başımız dik değil.çalışma isteği kalmadı. çalışsan yine para yok. ümüğümüzü s*ktirdiniz soysuzlar.. yeter artık. herkes uyuyor. kimsenin elinden birşey gelmiyor. öncü lider yok çevrede olsada seçime daha çok var. ocakta sokaklara işçiler döküldüğü zaman görecez. bu zamanda polisi en güçlü yapan hükümet bu hükümet oldu. lan pezevenk başbakan ülkende kriz var sen ne bk yemeye hindistana gidip ordan laf ediyorsun.yok 1. parti olmazsam başbakanlıktan istifa etcekmişte s*ktirgit yeter bu millete çektirdiğin çile. uff sabah sabah sinirliyim. çevremde hala daha akpye oy vermeyekte kime oy verek yine akp kazanır diyen insanları dövesim geliyor.8-10 tane bakanın aldığı para sadece diyanet başkanlığına giden parayla eşleşiyor böyle birşey olur mu yahu. Allah peygamber din adı altında insanlarımız uyutuldu hep. adnan menderesten tutup erbakana ve en son rte ibnesi. din deyip cahil insanların aklına girdiniz. kul hakkı yediniz. 7 ceddinize yetecek kadar paranız oldu. türban dediniz noldu lan türban oldumu. Ulu önder Atatürk öyle devrimler gerçekleştirmiş ki 7 yılda yıkamadınız onun DEVRİMLERİNİ daha iyi anlıyoruz onu ne kadar sağlam yapıda olduğunu...Bütün kaleleri ele geçirdiniz bu bir gerçek devir sizin devriniz lakin bu millet uykudan uyandımı sizi o koltuklardan atmasını iyi bilir.artık insanların kendine dur demesi gerekmez mi daha ne bekleriz ey arkadaşlar..bu yazdıklarım ciddidir stres sinirimden.Bıktım ya valla bıktım.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Şimdi afedersiniz dallamanın biri  çıkıp da buradan mayrip e "ula boş boş yaz eline ne geçti" gibi abuk bi cevap yazarsa mayripden önce ben kayarım ona göre...

Mayrip haklısın sakin ol ben gibi düşünenlerin olduğunu bilmek güzel. A.kodumun partisi bu seçimlerde hiç bi bok yapamayacak en azından umudumuz bu şekilde. Türk insanı uyandı uyandı uyanamadı gene bunlar başımızda. kamu oyu oluşturmak herzaman iyidir olumlu yada olumsuz. senin burada bu yazıyı yazıp içini dökmen beni tetikledi  benim bu yasdığım bişeyleri tetikleyecek.. Ve Artık şu cahil halkım öyle yada böyle UYANACAK Başka hal çare çoktur.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

bu zamanda polisi en güçlü yapan hükümet bu hükümet oldu.

ülkedeki siyasi yapıya sinirlisin haklısın değilsin ilgilendirmiyor. fakat şunu unutma kimi seçtiysek aynı naneleri yediler particiliğe karşıyım bu yönden a partisi b partisi isimler değişir sadece gerisi aynı neyse konum bu değil. 

önüne gelen polise laf söylüyor. polis kimsenin oyuncağı değildir kanun ne derse o uygulanır.(-ha kılıfına uydurulan alengirli işleri polise yamamayın bi zahmet polis emir kuludur- ) başınız sıkıştığınız da halkın polisi işinize gelmedi mi dış kapının mandalı kanunları uyguladıkları için sevilmezler çünkü bir etki kuyruk acısı yaratır. tamam alın polisin elinden yetkileri çözüm bu ya sonra polis nerde diye aranın bu hep böyledir. polis güçlü olmak zrunda suça suçlulara karşı dışardan bakmadan içinden anlamaya çalışmaya davet ediyorum her yapının içinde çürük elmalar var ayıklanıyor mu ellerinden geldiğince bir mühendis ata tecavüz etmişti mühendislerin elinden yetkilerini alalım o zmn sendeki bu mantık işinize gelmeyen işlerde yetki alın işinize geldi mi nerde polis. yazından bu cümleyi seçip aldım çünkü tanımadan bilmeden konuşuyorsun polis hakkında bildiklerinde medyadan takip ettiklerinle sınırlıdır. değil mi...

diğerlerinde haklısın değilsin ayrı mevzu.

çok uzakta uzak denizlerde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:

Şimdi afedersiniz dallamanın biri  çıkıp da buradan mayrip e "ula boş boş yaz eline ne geçti" gibi abuk bi cevap yazarsa mayripden önce ben kayarım ona göre...

Mayrip haklısın sakin ol ben gibi düşünenlerin olduğunu bilmek güzel. A.kodumun partisi bu seçimlerde hiç bi bok yapamayacak en azından umudumuz bu şekilde. Türk insanı uyandı uyandı uyanamadı gene bunlar başımızda. kamu oyu oluşturmak herzaman iyidir olumlu yada olumsuz. senin burada bu yazıyı yazıp içini dökmen beni tetikledi  benim bu yasdığım bişeyleri tetikleyecek.. Ve Artık şu cahil halkım öyle yada böyle UYANACAK Başka hal çare çoktur.

Türk halkı zor uyanır biraz, bilerek halkı fakir bırakıyorlarki bir çuval kömürle bile rahatça yönetebilsinler diye ama onu anlayacak bir halk malesef yok!

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    lan indirim istemiyom ben 29 milyon iyi ama kotasız olsun :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    lan indirim istemiyom ben 29 milyon iyi ama kotasız olsun :)

he şu kotayı kaldırsalar çok makbule geçecek:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 1110 Toplam Mesaj: 8