folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternette Video İzlemede Sorun

İnternette Video İzlemede Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

arkadaslar youtube, facebook vb sitelerde video izlemek istedigim zaman video tam dolmadan videoyu oynaymiyor.. dolarken izleyemiyorum yani, 2 gündür böyle nedeni nedir anlamadim? :S

choosing my confessions...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

flash player in yeni versionu çıktı..eskisini komple silip kullndıgın browser a göre adobe un sitesinden indir.. bide java nın son sürümünü kur. java.com dan..  sanırım düzelir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

serwo'nun dediği gibi olmazsa antivirüsten,bende kaspersky var o sorun yaratıyor kendni güncelleyince geçiyor dönüyor filan.çok sıkıntılıysan antivirüsü kapatıp izle

_ICEMAN_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

genelde bazı sitelerin flash playerlarında bu olur.bazılarında ileri saramazsın filan.. ama seninki bi çoğunda yapıo sanırım.mesela en basiti youtube daki videolarda test et.orda da yapıosa flash player ın problem yaratıo.

hallederi_55 arkadaşın dediğide olabilir. ben nod32 kullandığım için öyle bi problem yaşamadım.ama KASpersky kıllık yapıo olabilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

aynen dediginiz gibi mesele kaspersky yüzündenmis yaw :S dawnload a bile izin vermiyodu bazen.. düzgün bi protect sekli yok mu bu programin yaw..

choosing my confessions...
Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 5