İnternetteki Flash Videoları İndirmek !? (Linux İle)
-
Youtube, uzmantv vs.. den izlediğiniz videoları indirebilirsiniz.
Önce linuxta /tmp adresine gidin.Nasıl yapıcağınızı bilemiyorsanız ;
gnome'da : alt+f2 'ye basıp şunu yazın => nautilus /tmp
Yada direkt bilgisayarımdan ulaşabilirsiniz.Yada başka bir şekilde.Amacınız dosya sisteminin tepesine gidip, / dizininden tmp'ye tıklamak.Daha sonra indirmek istediğiniz videoyu adres satırına yazıp dolmasını bkleyin.
tmp dosyasına baktığınızda flash dosyanız oradadır.Ctrl+c ile kopyalayıp masaüstüne yapıştırdığınızda artık size aittir.Facebookta codec sıkıntısı var sanırım ama youtube vs.. de çalışıyor.
-
geceleri linuxa geçerken lazım oluyor bazen. çentik ve sağolasın hoca
-
ne demek :)
-
save flash programıda epey pratik.
-
Firefox eklentileriyle indiriyordum ama bu söylediğin daha kullanışlıymış.
Sağolasın.
-
ne demek hocam.PEki şu firefox eklentisi youtube'ta yarıyor değil mi ? Chrome için bir eklenti vardı onu indirdim, oda mp4, flv vs.. olarak indiriyorda isteyenlerede vereyim hatta ;
http://www.chromeextensions.org/music-videos-photos/easy-youtube-video-downloader/
youtube'u açtığınızda hemen comments kısmında çıkıyor.Hoş bir şey.
-
bu arada facebook videolarının sonuna .flv yazdığında sorun çözülüyor :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada facebook videolarının sonuna .flv yazdığında sorun çözülüyor :)
-----------------------------sadece feysbukta değil bazı başka yerlerde de oluyor sanırım. yaptım dün gece sanki^^
-
zumsuk bunu yazdı:
ne demek hocam.PEki şu firefox eklentisi youtube'ta yarıyor değil mi ? Chrome için bir eklenti vardı onu indirdim, oda mp4, flv vs.. olarak indiriyorda isteyenlerede vereyim hatta ;
http://www.chromeextensions.org/music-videos-photos/easy-youtube-video-downloader/
youtube'u açtığınızda hemen comments kısmında çıkıyor.Hoş bir şey.
-----------------------------Ben kaç aydır bunu arıyorum.2-3 ay oldu chromu güncelledim eklentiler gitti.yılbaşında güç bela bi şekilde edinmiştim.saol zumsuk.
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------sadece feysbukta değil bazı başka yerlerde de oluyor sanırım. yaptım dün gece sanki^^
-----------------------------hocam hepsinin sonuna .flv olacakta, diğerlerinde koymasanda açıyor, facebook videolarına illaki koyman gerekiyor.
& weskey ; ne demek hoca.
-
zumsuk bunu yazdı:
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------hocam hepsinin sonuna .flv olacakta, diğerlerinde koymasanda açıyor, facebook videolarına illaki koyman gerekiyor.
& weskey ; ne demek hoca.
-----------------------------yok hocam dün bayaa sitede gezdim video olarak bi diziyi bulmaya çalışıyordum en son buldum da indirmedi denedim denedim en son aklıma geldi video formatlarıyla deneme yaptım oldu (: