İnternetten Anlayanlar Bi Yardımcı Olsun
-
iyi akşamlar hocalar yaw bu telefona bağlana ufak bir kutu var sanırım parazit yapmasın diye kullanıyoruz bunu nerden temin edebilirim ayrı olarak satılmadıgını söyleyen bir kac kişi var ama adınıda tam bilmiyorum tarzanca tarifi bu nerden temın edebirlim bilenler varsa şimdiden saolsun iyi akşamlar..
-
adı Splitter dir pc satan yerlerde satılır
-
seyyar satıcılarda elektronikcilerde bulabilirsin dostum. 5 lira falan
-
telefon kablosundan , saçaklı kablo ile paralel bağlantı çeksek modeme gene verim aynımı olur yoksa int yavaşlatır mı? merak ettim
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
telefon kablosundan , saçaklı kablo ile paralel bağlantı çeksek modeme gene verim aynımı olur yoksa int yavaşlatır mı? merak ettim
-----------------------------telefon caldıgı veya konusmaya basladıgın zaman internetin kesilir
-
splitteri telefoncularda bulabilirsin geçen sene zannedersem 5 tl civarı bir fiyat ile satılıyordu görevine gelirsek splitter sayesinde telefon ile adsl'i aynı anda kullanabiliyorsun.
-
blackdeath bunu yazdı:
media_center bunu yazdı:
-----------------------------telefon caldıgı veya konusmaya basladıgın zaman internetin kesilir
-----------------------------biliyorumda , benim bilmek istediğim çektiğim saçaklı kablo hızı azaltabilir mi ?
-
yardımcı olduğunuz için teşşekkür ederim