İnternetten Bedava Arama Yapma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar aklımda bir fikir var şimdi bedava sms gönderen bir sistem yapabiliyoruz sanırım sınırsız sms hakkı olan bir telefon üzerinden yapıyoruz  bunu peki aynı şekilde arama yapmak sınırsız dk sı olan bir teledon üzerine sistem kurulsa arama yapmamız münkün değilmi 

NOT: dk lar yetmiyor arkadaş bide tl miz yok öğrenciyiz...

Not2: böyle siteler zaten var mı? whatsapp falan değil site tarzı

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

o zaman skype batar :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

sms olayı bir sms gateway tarafından oluyor diye biliyorum yani sınırsız sms atan bir hat üzerinden değil,hal böyle olunca sınırsız dk olan bir hat üzerinden de arama yapamazsınız diye düşünüyorem

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı

o zaman skype batar :D

5 dk lığınada olsa konuşma imkanı sağlayan var mı peki?

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek

Sınırsız dakikası olan bir hatla böyle bi sistem kurulsa bile kimseye sıra gelmez kavga çıkar :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

voip sistemleri var ama bunlar ücretsiz değiller ama ücretsiz olayı da var o da şöyle. mesela nonoh için konuşuyorum. 10 euro yüklüyorsun sana 120 gün boyunca nerdeyse dünyadaki tüm ülkelerin yerel hatlarıyla ücretsiz konuşma imkanı veriyor ve bazı ülkelerinde mobil hatlarını aramaka ücretsiz oluyor. kalan aramalar ise çok düşük bi ücrete denk geliyor

Turkey (Landline) SuperDeal!** € 0.010 € 0.012
    Turkey (Mobile) € 0.080 € 0.092

nonoh şimdi türkiye nin yerel hatlarını ücretsiz yapmamış (alternatif firmalara bakabilirsin), şuan 0.012 yerel, 0.092 euro da mobiller oluyor. akıllı teelefonun varsa sip bilgilerini yazarak her ortamda kullanabilirsin. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

nonoh deneme amaçlı 2 dakikalık ücretsiz görüşme hakkı veriyordu, kaldırdı onu.
    Yine de çok ucuz.

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    yuilop

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Bi ara voip vardı bikaç dakika bedava veriyodu konuşma hakkı ne oldu ki ona?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı

Bi ara voip vardı bikaç dakika bedava veriyodu konuşma hakkı ne oldu ki ona?

bana da öyle bişey lazım. denemelik 1*2 dakikalık yurtdışı arayabilceğim voip var mı?

Toplam Hit: 2352 Toplam Mesaj: 10