İnternetten Bedava Arama Yapma
-
Hocalar aklımda bir fikir var şimdi bedava sms gönderen bir sistem yapabiliyoruz sanırım sınırsız sms hakkı olan bir telefon üzerinden yapıyoruz bunu peki aynı şekilde arama yapmak sınırsız dk sı olan bir teledon üzerine sistem kurulsa arama yapmamız münkün değilmi
NOT: dk lar yetmiyor arkadaş bide tl miz yok öğrenciyiz...
Not2: böyle siteler zaten var mı? whatsapp falan değil site tarzı
-
o zaman skype batar :D
-
sms olayı bir sms gateway tarafından oluyor diye biliyorum yani sınırsız sms atan bir hat üzerinden değil,hal böyle olunca sınırsız dk olan bir hat üzerinden de arama yapamazsınız diye düşünüyorem
-
serhat8102 bunu yazdı
o zaman skype batar :D
5 dk lığınada olsa konuşma imkanı sağlayan var mı peki?
-
Sınırsız dakikası olan bir hatla böyle bi sistem kurulsa bile kimseye sıra gelmez kavga çıkar :)
-
voip sistemleri var ama bunlar ücretsiz değiller ama ücretsiz olayı da var o da şöyle. mesela nonoh için konuşuyorum. 10 euro yüklüyorsun sana 120 gün boyunca nerdeyse dünyadaki tüm ülkelerin yerel hatlarıyla ücretsiz konuşma imkanı veriyor ve bazı ülkelerinde mobil hatlarını aramaka ücretsiz oluyor. kalan aramalar ise çok düşük bi ücrete denk geliyor
Turkey (Landline) SuperDeal!** € 0.010 € 0.012 Turkey (Mobile) € 0.080 € 0.092 nonoh şimdi türkiye nin yerel hatlarını ücretsiz yapmamış (alternatif firmalara bakabilirsin), şuan 0.012 yerel, 0.092 euro da mobiller oluyor. akıllı teelefonun varsa sip bilgilerini yazarak her ortamda kullanabilirsin.
-
nonoh deneme amaçlı 2 dakikalık ücretsiz görüşme hakkı veriyordu, kaldırdı onu.
Yine de çok ucuz. -
yuilop
-
Bi ara voip vardı bikaç dakika bedava veriyodu konuşma hakkı ne oldu ki ona?
-
MiqRoP bunu yazdı
Bi ara voip vardı bikaç dakika bedava veriyodu konuşma hakkı ne oldu ki ona?
bana da öyle bişey lazım. denemelik 1*2 dakikalık yurtdışı arayabilceğim voip var mı?