folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnternetten Canlı İntihar!

İnternetten Canlı İntihar!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

İngiltere’de bir kişi, intihar anını bir chat kanalında canlı yayınladı. 42 yaşındaki kişi, web kamerasını açtı ve 50 kişinin önünde bir sandalyenin üzerinde boğazına ipi geçirdi.

The Sun gazetesinin haberine göre 42 yaşındaki Kevin Whitrick, kamera kullanarak sohbet etmeye imkan sağlayan bir program aracılığıyla önce ortaya intihar edeceğine dair tehditler atmaya başladı. Haberde Whitrick’in bu tehditlerin iki saat ardından internet kamerasına açtığı, gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra bir sandalyenin üzerine çıkarak bir parmaklığa taktığı ipi boğazına geçirdiği ardından sandalyeyi atarak intihar ettiği bildirildi.
    Bu sırada 50 kişinin Whitrick'i izlediği ve aynı sohbet kanalındaki kişilerin, önce bunun bir hile olduğunu düşündüğü ardındansa paniğe kapıldığı kaydedildi.

“BAZILARI DALGA GEÇTİ”

Whitrick’in intiharını canlı yayında izleyen Mark Griffiths, “Kevin ‘işte, benim ... dolu olduğumu düşünüyorsunuz değil mi’ diye ekranda bağırıyordu” dedi.

Bazı kişilerin intihar etmeye hazırlanan Whitrick’le dalga geçtiğini de söyleyen Griffiths, “Bir çocuk mikrofondan ‘... yap şunu. Boynuna tak. ... hatrına. Bunu bile düzgün yapamıyor’ şeklinde bağırdı” diye konuştu.

TEMMUZ AYINDA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ

Kevin Whitrick’in sohbet kanalında Shyguy_17_1 (utangaççocuk_17_1) takma adını kullandığı kaydedildi. Whitrick’in boşandığı ve depresyonda olduğu ve her akşam yakınlardaki bir marketten sekiz kutu bira aldığı ifade edildi.
    İki kız çocuğu babası Kevin Whitrick’in eski eşi Paula ise “Kevin sevgi dolu bir baba ve aile adamıydı. Pek çok seveni vardı” dedi. Paula, eski eşinin Temmuz ayında çok ciddi bir trafik kazası geçirdiğini ancak hala tam olarak iyileşemediğini de söyledi.

Kaynak :  Netgazete

Tüylerim ürperdi yahu :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    görüntü yok mu hoca yaw yoksa ben mi göremiyom adresi

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

Shyguy_17_1 (utangaççocuk_17_1) takma adını kullandığı kaydedildi.

:D:D 

sonsuzmakatı bileniniz varmı ?
    onun da yıllar önce böyle bir hayali vardı ne yaptı bilmiyorum öldü galiba...sitesinde intihar etmeden önce neler yaptıgını yazmış bakmak isterseniz

http://www.geocities.com/sonsuzmakat/

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Resim vardı da koyma gereği duymadım..

Elimde video yok..

Yayınlamamışlardır da eminim..

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    a.q.millet gebermeye ne meraklı

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

http://www.noticiashacker.com/2007/03/25/un-hombre-se-suicida-en-directo-frente-a-una-webcam/

screenshot almış birisi

edit: ingilterede hergün3 kişi intihar ediyormuş

http://www.dailymotion.com/video/xtx55_calm 

bassinyourface
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

8 er kutu bira içerse olacaa bu..oysa rakı içse gam keder kalmazdı..:p bu gavurlar böle zoru gördü mü intaaar ediolar...canları cehenneme 

Bu niymiş la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    buda farkli bir yontem yaa millet sokak ortasinda yapar herkes gorsun diye buıda internette yapiyor ama amacina ulasmis bak yine herkes gormuss

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    zavallı adam ölmesi daha iyi olmus

bassinyourface
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

ulan öküze bak ipi de ters takmış ayyaş kafayla

Toplam Hit: 1638 Toplam Mesaj: 10