İnternetten Para Kazanmanın Yolları [?]
-
Arkadaşlar,
Bir kaç siteye baktım.
Anket doldurmayla ilgili şeyler vs.
Öğrenciyiz internetten nasıl kazanç sağlayabiliriz?
Başka öğrencilere ya da kazanmak isteyenlere de yararlı bir konu olabilir diye düşünüyorum.
-
internetten düzenli bir gelir elde etmek istiyorsan açacaksın bir site. Hitin ortalama günlük 250 civarı olursa 1 dolar falan adsense kazanabilirsin. Hitinle gelirin aynı orantıda artırma imkanı falan senin elinde tabii.
Anket doldurarak oraya buraya üye olarak hiçbir şekilde para kazanamazsın sakız parasından başkaa..
-
ben şöyle yapıyorum malum yerel seçimler yaklaşıyor bulunduğum il ile bağlı ilçelerde belediye başkan adaylarının anketlerini şişiriyorum ama bu işinde ömrü kısa. Bu arada yeri gelmişken şu an şişirmem gereken bir anket var ama şişiremiyorum. çerezi temiliyorum ip değiştiriyorum macc adreside değiştiriyorum yinede oy kullanamıyorum. Bunu çzebilecek arakadaş varsa yardımcı olmasını rica ediyorum.
-
Palulu bunu yazdı
ben şöyle yapıyorum malum yerel seçimler yaklaşıyor bulunduğum il ile bağlı ilçelerde belediye başkan adaylarının anketlerini şişiriyorum ama bu işinde ömrü kısa. Bu arada yeri gelmişken şu an şişirmem gereken bir anket var ama şişiremiyorum. çerezi temiliyorum ip değiştiriyorum macc adreside değiştiriyorum yinede oy kullanamıyorum. Bunu çzebilecek arakadaş varsa yardımcı olmasını rica ediyorum.
Bende senden belediye başkan adaylarının anketlerini şişirme hakkında yardımcı olmanı rica ediyorum.
-
MiqRoP bunu yazdı
Bende senden belediye başkan adaylarının anketlerini şişirme hakkında yardımcı olmanı rica ediyorum.
olurum tabi