folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnterrail 2015 Tavsiye

İnterrail 2015 Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Birkaç arkadaş bu sene ağustos aylarına doğru interrail yapmayı düşünüyoruz. 

Biryerde belli ülkelerde çok eğlenceli festivaller olduğunu giderken bu tarihlere göre gidilmesinin daha iyi olduğunu okumuştum.

Diğer interrail konuları güncel olmadığından hem kendim için hemde bu sene gidecekler için tavsiye soru cevap konusu tarzında birşey açayım dedim.

İkinci mesajıda sorular doğrultusunda gelen cevaplar için editleyeceğim.

Benim sorularım.

- Bilet fiyatları çok farklılık gösteriyor. Sizce nasıl bir rotada hangi tür bileti almalıyız. 10 gün 15 gün civarı bizim için yeterli.

- Kesinlikle gidilmesi gereken ülkeler ve yerler neresi. Nerde ne yapılır ne kesinlikle yapılmaz vs.

- Duş vs dışında otelde vs konaklamayı düşünmüyoruz grubumuz sokak çocuklarından oluşuyor resmen. Bank yol filan farketmez. Ama çadır daha uygun olur gittiğimiz her ülkede yakın bölgelerde çadırda kalabilir miyiz? 

- Sırt çantası çok uçuk birşey mi alalım yoksa 45 LT'lik bir outdoor çanta yeterli olur mu?

- Kesinlikle götürülmesi gereken ve dikkat edilmesi gereken şeyler nelerdir?

- Okuyabileceğim sağlam bir blogger varsa oda olur. Nereye elimi atsam yurtdışı tanıtım siteleri vs çıkıyor.

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

İkinci mesaj

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/groups/interrail.turkiye/

Hocam facebook kullanıyorsan bu gruba üye ol bütün sorularının cevabını alırsın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paparozzi
    paparozzi's avatar
    Erkek

'' Duş vs dışında otelde vs konaklamayı düşünmüyoruz grubumuz sokak çocuklarından oluşuyor resmen. ''    Komik değildi ama güldürdü :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

https://www.facebook.com/groups/interrail.turkiye/

Hocam facebook kullanıyorsan bu gruba üye ol bütün sorularının cevabını alırsın.

Eyvallah hocam :)

@paparozzi işine bak la :D

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

torpedo'nun paylaştığı gruba gir ve dosyalar kısmında paylaşılan şeyleri bol bol uzun uzun sıkılmadan oku çoğu şeyin cevabı orada.

der die das
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

torpedo'nun paylaştığı gruba gir ve dosyalar kısmında paylaşılan şeyleri bol bol uzun uzun sıkılmadan oku çoğu şeyin cevabı orada.

istek gönderdim bekliyorum hocam :)

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

intrerrail hakkında yazınca çok uzun oluyor,forumda da bikaç kere yazılmıştı bi araştır hocam forumu.Kimse sana rota tavsiye edemez :):)
    Ama yazdıklarına yönelik olarak şunu söyleyeyim "bir kaç arkadaş gitmeyin" :) 2 kişi falan gidin :)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

intrerrail hakkında yazınca çok uzun oluyor,forumda da bikaç kere yazılmıştı bi araştır hocam forumu.Kimse sana rota tavsiye edemez :):)
    Ama yazdıklarına yönelik olarak şunu söyleyeyim "bir kaç arkadaş gitmeyin" :) 2 kişi falan gidin :)

Hocam zaten tbt üzerinden görmüştüm ilk interrail olaylarını. Buradaki hemen tüm konuları ezberlemişimdir.

Açıkçası daha çok güncel festivaller filan olur enteresan şeyler kaçırmayalım diye açtım konuyu :) Yani x ülkesinde y tarihinde bu sene başlayan birşey var gibi. Gidip malak gibi gezmek istemiyorum :)

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

bence prag, budapeşte, viyana üçlüsüne gidin mutlaka. zaten birbirine yakıın ve ucuz şehirler. çadır alın, bazen dışarıda bazen hostelde kalırsınız. eğer ispanya tarafına giderseniz barcelonaya mutlaka gidin. çok güzel bir şehir. batı avrupa daha pahalı, güney ve doğu avrupa daha ucuz. ispanya da uygun

Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 10