folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder İntikam Zamanı / Oyun

İntikam Zamanı / Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    vaktiyle böyle bi oyunun kodlandığına dair söylentiler vardı. hatta screenshotlar çıkıyodu gün aşırı? fason mu çıktı :) bitmedi daha demeyin kaç yıl geçti üstünden hatta öyle çok geçti ki adının bu olup olmadığından bile emin değilim. yok mudur setupı vs. si..

on error go to hell
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    doğru hatırlıyon kreston vardı işin içinde sanırsam..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

tartışmalar oldu diye biliyorum eskiden kurulan o takımın birçok üyesi artık sitede yok (aklımda kalan bi Charmander var.) , neden yok bir fikrimde yok kreston yazar aydınlatır bizi:)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yalan oldu fason çıktı. ama sor bi neden? :D Şimdi oyun gayet güzel gidiyodu. Sırf bu oyun için 3ds max öğrendim bir o kadar model yaptım. Sonra saolsun charmander arkadaşımız oyunu değiştirmek istedi , e zaten gruptaki adamların yüzünü bile görmemişim. yani herkes birbirini internetten tanıdığı kadarıyla biliyodu. dolayısıyla güvensizlik oluştu. ilk başta grupta charmander, ben ,martyn vardı. Sonra roadmaster geldi. 

İyi organize olabilsek bu iş olurdu. Çünkü oyun son aşamalardaydı diyebilirim. En azından "oynanabilir" birşey çıkartabilirdik ama olmadı yine de iyi bir deneyim oldu. Sonunda cin olmadan adam çarpmanın zor olduğunu öğrendim :) Çünkü oyun 4 sene sürdü ve biz başta tam anlamıyla "hiç birşey" bilmiyorduk.

Aslında şimdi hatırlattınız da kafamda hala bi oyun yapma isteği var. Üniversiteyi kazanabilirsem ve adam gibi bi grup toplayabilirsem neden olmasın ?

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    o zaman ben derim ki oynanabilir kısmını test edelim. tester barthez yazarsın karizma olur a.k

on error go to hell
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

oynanabilir demosu charmanderda. ben de sadece videosu vardı. peki charmander nerde? muhtemelen charizard olmuştur şimdiye ama nerde bilmiyorum.

Zimbabwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdı:
    -----------------------------

oynanabilir demosu charmanderda. ben de sadece videosu vardı. peki charmander nerde? muhtemelen charizard olmuştur şimdiye ama nerde bilmiyorum.

-----------------------------
    çarizard olmuştur :D :D koptum yaw :D

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

koptum yaaa :) kreston

charmender nerelerdedirki :D en son 20 yılda sürse bitircem diyodu Gülümseyen

sırıtma la.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    V1PER
    V1PER's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

charmander ı msn de görüyorum bazen,charizard deil de carrera gt olmuş :) gruba bilmediğimi bi kaç adam soktu daha doğrusu bizim haberimiz bile olmadan burada tbt forumlarında gördük,o olay beni soğuttu zaten,charmander dan sürekli oyun hakkında bilgi alıyordum motor tamam diyordu felan ama 1 kere bile ss dışında bi dosya yollamadı,kaç kez istedim oyunu ama yollamadı,bi ara electronic arts ın bize sponsor olucağını bile söyledi !!! oyun için site yapıyodu yapmadı ... kreston 3-5 silah çizmişti bende 3 map çizmiştim depo,okul ve adını koymadığım fantastik bişey,charmander oyunu yollamadığı için bende mapleri yollamadım,birini yollamıştım,aradan bi iki yıl geçti,sonra dandirik bi map ile video çekip buraya attı,ipin koptuğu an o dur zaten benim için,balık baştan kokar hesabı olmuştu olay, roadmaster la martyn e gelince, ikisinin de yaptığı hiç bişi yoktu,martyn le charmander ın arası iyi olduğu için o da ekipteydi,okul arkadaşım olduğu için martyn söylemişti bana bende öyle işin içine girmiştim,roadmaster la charmander papaz oldular zaten sonra siteye bile girmez oldu roadmaster ban yedi bişiler oldu.

ve krestonun dediği gibi hala içimde bi ükte kaldı oyun yapmakla ilgili quake 4 motorunu kullanarak basit bi kaç mapten oluşan birşey yapmayı düşündüm bi ara source code uda açık ücretsiz bişeyler yapıcaktım ama iş dolayısıyla başlama fırsatı bulamadım bi türlü.sağlam bi ekibi bende arıyorum bakalım ...

Toplam Hit: 1210 Toplam Mesaj: 9