İntranet Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

şirket içerisinde local olarak çalışacak  web sayfası tarzında bir prg yapmak istiyorum bir forum sayfası gibi ama sadce şirket içerisinde çalışacak içeriği ise görev tanımları anlık mesajlaşma dosya paylaşımı organizasyon şeması felan filan bu işi yapa bilecek arkadaş var ise şirket bünyesinde bilgiişlem departmanında çalışması için işe alabilirim yemek, servis , ssk maaşı konuşuruz yer istanbul ikitelli civarı ilgilenen arkadaşlar cevap yazar ise sevinirim

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    abü locale dediklerin kurulur ama ben bursadayım :| okulu bitmemiş kabul edersen geleyim :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Anlık mesajlaşma işi sakat hocam, üstüne üstlük birde dosya paylaşım flnda demişsin bu tarz işler için genellikle profesyonel çözümleri tercih etmen daha mantıklı olur örneğin wirered firması var ibm flnda kullanıyor, deneyebilirsin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    dosya paylaşımı olark holy nin kullandıı ücretsiz bir script war o kullanılabilir.. anlık mesajlaşma da ajax msn scriptleri war onlarda iş görür.. kanımca :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    işin kıllı kısmı eger extranette olucaksadır...

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    okadar uğrasılcana kolay bi .net ile script yazıp Asp.net & Ajax teknolojileri ile local de çalisan bi sitem olabilir yada remooting ile  çok daha kolay şekilde yapılabilir =) hazır scriptleri kullanmaya gerek bile yok :)

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    TR_ip bunu yazdı:
    -----------------------------
    okadar uğrasılcana kolay bi .net ile script yazıp  Asp.net & Ajax teknolojileri ile çok daha kolay şekilde yapılabilir =)  hazır scriptleri kullanmaya gerek bile yok :)
    -----------------------------
    dur bi parazit yapma lütfen :D aaa ama :))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    valla hocalar ben bu işten fazla anlamıyorum ama illa sıfırdan bişey yazmaya gerek yok microsoftun ürünleri felanda kullanıla bilir işin özü şu şirkette 110 kişi çalışıyor herkesin ortak bir dili konuşmasını istiyoruz yani çalışan işe geldiğinde herkesin pc sinde tek bir sayfa görünsün zaten ticari paket programmımız var bizim derdimiz iletişim sorununu halletmek yani elemanların çoğu ne iş yaptığını kime bağlı olduğunu bilmiyor iletişim eksikliğimiz çok fazla zaten bilgiişleme personnel alacaktık ha dedim bu işide becerebilecek biri olursa daha afilli olur bu iş için kurumsal çözümler sunan firmalar ve yazılımlar var S.A.P ama çok maliyetli bizim istediğimiz basit ama etkili bir yöntem zaten fikirler ve nasıl olacağı bizde mevcut sadece bunu yapacak takip edecek ve bununla birlikte rutin bilgiişlemide yürütebilecek bir personel alıyoruz velasılı kelam asp bilen bir arkadaş işte

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Şimdi hacım eger anında mesajlaşmayı çıkartırsan ve extranet olayıda olmazsa basit bir websunucuya ayar çekilerek ve güzel bir script yazılarak bu iş olur anladıgım kadarıyla herkesin kişisel bir sayfası olsun birde genel bir iç maillaşma ve anasayfa olsun istiyorsun...Bunun için aman aman birşeye ihtiyac yok...dikkat et millet anasının gözü kazıklamaya çalışmasınlarda şirketi...

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 1112 Toplam Mesaj: 9