Ioncube Decoder İçin Loader?
-
Merabalar ; Ioncube kullanan wardır.. fakat bunun decoderi bazılarında war bunun nasl mümkün olduğu konusunda birçok araştırma yaptım fakat tam sonuç alamadım belkide zor.. Fakat Ioncube Decoder olayı Loader'da bitiomş..Ioncube Loader ile geri dönş olabiliyrmuş.. buna merak saran yada birzamanlar araştıranlardan ricam bilgilerini bizimle paylaşması.. Mümkün mü ? Mantığı ne ? Nasıl olur gibi..
-
hacım yazdıklarını anlamadım ama amacın ioncube ile şifrelenmiş bir dosyayı açmak ise yani deioncube ise 15 papele çinliler yapıyor.Elinde ioncube olduğunu iddaa eden varsa tanışmak isterim :) şahsen benim elimde öyle bir zamazingo olsa babamdan bile saklarım şu an için kırılması zor ve geçerli bir şifrelemedir örneğin pullus ve serkayın scriptleri genel olarak ioncubelidir.rus forumlarını gezerken rastlıyorum arasıra çalışıyormu çalışmıyormu bilmiyorum pekte ihtimal vermiyorum zaten.
-
benimde amacım decoderini bulmak... DECODER ise ioncube'n loaderinden çözülüyor.. öyle okudum.. war sadece çinlilierde yok Ruslardada war ve bazı kişilder de mevcut.. sadece merak saran warsa zamanında decoderini arayan, ararıen rastladığı yada edindiği bilgiyi paylaşırsa sevinirim...
-
Yeni konu acayim dedim ama bunun altina devam etmek daha dogru olur diye dusundum. Banada dezend lazim elinde olan varsa paylassin lutfen. Net te cok dezender buldum fakat hepsi kaynak kodunu oldugu gibi aktariyor.
-
http://rapidshare.com/files/221572393/dz_11_12_2008.rar bunu denermsin hocam
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
hacım yazdıklarını anlamadım ama amacın ioncube ile şifrelenmiş bir dosyayı açmak ise yani deioncube ise 15 papele çinliler yapıyor.Elinde ioncube olduğunu iddaa eden varsa tanışmak isterim :) şahsen benim elimde öyle bir zamazingo olsa babamdan bile saklarım şu an için kırılması zor ve geçerli bir şifrelemedir örneğin pullus ve serkayın scriptleri genel olarak ioncubelidir.rus forumlarını gezerken rastlıyorum arasıra çalışıyormu çalışmıyormu bilmiyorum pekte ihtimal vermiyorum zaten.
-----------------------------rusların 5 $ a yaptıklarını biliyorum.