İos - Spotify Müzik Satışı Nasıl Yapılır ?
-
öncelikle konu yanlış yere açıldıysa kusura bakmayın tam kestiremedim nereye açmam gerektiğini
drexler tarafından 10/Mar/16 05:20 tarihinde düzenlenmiştir
sorum ios-android-spotify gibi platformlarda müzik satışı yapmak için nasıl bir süreç izlenmeli ? konu hakkında bazı yazılar buldum webten ancak tam tatmin edici verilere ulaşamadım. tekli müzik satışı- albüm olarak değil düşündüğüm satış fikir verebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim -
Kendi ürettiğin müziği mi satmak istiyorsun?
-
merak ettim hem de up olsun
-
JPriest bunu yazdı
Kendi ürettiğin müziği mi satmak istiyorsun?
tabiki de kendi ürettiğim müziği paylaşmak istiyorum ancak prosedür hakkında az bilgilendirilebilirsem güzel olacak
:)
-
bir müzik şirketine bağlı olman gerek ki adamlar kaale alabilecek karşısında bir kurum kuruluş bulabilsinler.
sanırım amatör olarak soruyorsun değil ise spotify ile iletişime geç çünkü kullanıcı spotifyda müziğe para verip satın almıyor spotify alıp kullanıcılara sunuyor
birde baktım nette how to sell my music on spotify diye bir kaç site çıktı üye ol albüm başına şu kadar single başına şu kadar sonra spotifyda müziğin koyulmuş olacak diyor.
ama en iyi açıklama bu geldi bana
https://www.spotify.com/tr/about-us/labels/
-
youtube daki efsane akustiklerin hiçbiri yok, bi sevemedim şu spotify' i. Youtube paketimin ağzına ediyor, sadece dinleyebileceğim şekli olsa ne güzel olurdu :(
-
ozgunlu bunu yazdı
youtube daki efsane akustiklerin hiçbiri yok, bi sevemedim şu spotify' i. Youtube paketimin ağzına ediyor, sadece dinleyebileceğim şekli olsa ne güzel olurdu :(
Çare MusicAll :)
-
cache bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
Çare MusicAll :)
numarası ne hocam bunun ?
-
ozgunlu bunu yazdı
youtube red
Better ways to watch and listen Save videos on your mobile device for your next trip out of town. Play videos in the background. And watch without ads.
See where your music takes you Get more out of the YouTube Music app and listen to the tracks you love ad-free, in the background, offline, and in audio mode.
YouTube Music
Listen to personalized stations in audio mode in the new music app. Learn more