İos 26 Etkinliği - 9 Haziran 25
-
Her sene gelenekselleşen konumu açayım. :) Bu etkinlikte iOS 19 tanıtılacaktı fakat Apple son anda aldığı bir kararla iPhone modellerinde ve iOS sürümlerinde artık yılı baz almaya başladı. Yani etkinlikte iOS 26 tanıtılacak, Eylül ayında ise iPhone 26. Yani Samsung'un taa 2020'den beri yaptığı mantığa geçtiler.
Destek süreleri ve iPhone sıralaması bu sene çok karıştı ama zamanla millet alışır. :D
-
Hep aynı temcit pilavı yine bir yenilik yok,
-
Konunun halinden belli. :D Önceki senelerde konu altında büyük curcuna olurdu şuan ise herkes bıkmış durumda.
-
Önce yapay zekayı daha akıllı yapsınlar bi ürünü silcem salak saçma bir şey çıkartıyor ortaya ah samsung ah birde zahmet olmazsa siri intelligence Türkçe dil desteği getirsinler çok mu zor anlamadım ki dil desteği muhabbeti ülke olarak her bi halttan mahrum kalıyoruz Steam da bile bi oyuna 50 60 Dolar para veriyorsun Türkçe dil desteği yok bakıyorsun En çok satış yapılan yer TR gerçekten garip
-
Bana kalırsa bu cihazlarda devrim olmadığı müddetçe artık ciddi bi yazılım güncellemesi olmaz.
kullandığımız telefonlarla ilgili de aynı düşüncedeyim 13 14 15 ten sonra telefonu yenilemeyi yeni bi teknoloji ye sahip olmayı gerektirecek bi durum olmadığını düşünüyorum
-
geçen güncelleme geldi bakayım dedim ne gelmiş.
kilit ekranı için pride arkaplan yazıyor mk.
şu sarı kafa apple ile de tersleşse bari. pride desteini bırakın filan diye.
zaten vergi döneminde ithal mallara vergi olacağını duyunca, apple bilmem kaç uçak iphone getirmişti abdye.
trump fabrikanızı abdye taşıyın diye uyrarmıştı.
bakalım neler olcak.
-
Sızıntılara bakacak olursak 2000'lerin başındaki frutiger aero tasarım diline geri dönüş var. Betimleyecek olursam Windows Vista ile hayatımıza giren camdan ilham almış arayüz.