IOS 6 Jailbreak Nerden Bulabilirim
-
beyler elimde iphone 5 var fakat jailbreak lazım bulamadım gitti.sağlam bir tane bulan var mı ?
-
hocam şu elemanın sitesine bakabilirsin.
ios'la yakından uzaktan alakam yok ama adını çok duydum.
-
-
peki ben de şöyle bi soru sorayım.
elimde ipod touch 3. nesil var. güncellemesi apple tarafından 5.1.1'de durduruldu. Yeni nesil ipod touchlara ios 6 güncellemesi çıktı ama bizim başımız kel kaldı.
Ben buna bi şekilde ios 6 yükleyebilir miyim? Kamera olmaması sorun çıkartır mı? -
Elimde iphone 4 var 5.0.1 sürüme sahip
bunu 7 ye güncelledik tabi hat calısmadı
tekrar 5.0.1 e downgrade ediyorum
Sormak istediğim şu jailbreak en son hangi sürüme geldi
ve sadece o sürümü telefona nasıl yüklerim
-
getios.com dan istediğin versiyonu indirir temiz kurulum yaparsın ardından telefona sen jb yaparsın,
-
Ekerci bunu yazdı
beyler elimde iphone 5 var fakat jailbreak lazım bulamadım gitti.sağlam bir tane bulan var mı ?
http://greenpois0n.com/downloads/
Hocam ios 5 için jailbreak budur, başka yerden indirme ana sitesi bu.
tataryigit bunu yazdıpeki ben de şöyle bi soru sorayım.
elimde ipod touch 3. nesil var. güncellemesi apple tarafından 5.1.1'de durduruldu. Yeni nesil ipod touchlara ios 6 güncellemesi çıktı ama bizim başımız kel kaldı.
Ben buna bi şekilde ios 6 yükleyebilir miyim? Kamera olmaması sorun çıkartır mı?Yükleyemezsin.
falcon bunu yazdıElimde iphone 4 var 5.0.1 sürüme sahip
bunu 7 ye güncelledik tabi hat calısmadı
tekrar 5.0.1 e downgrade ediyorum
Sormak istediğim şu jailbreak en son hangi sürüme geldi
ve sadece o sürümü telefona nasıl yüklerim
6.1.2 ye en son jailbreak var şuan
bu adresten indir telefonu bağla yönergeleri izle, bu da 6.1.2 jailbreak in offical sitesidir başka yerlerden indirme.
bu adresten telefonuna uygun 6.1.2 sürümünü kur.
Yanlız ios 6 ya falan downgrade edebilmen için shsh kaydının olması lazım, inşallah kaydın vardır yoksa ios 7 ye jailbreak i bekleyeceksin.
-
Şu konudan devam edelimmi hocam
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=186750