Ios 6.1.3/6,1,4/6,1,5 Jb Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Sonunda IOS 6.1.X sürümleri için JB yayınlandı arkadaşlar.

Mac OS X versiyonu : İndir

Windows Versiyonu : İndir

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Sitesi de bu.

http://p0sixspwn.com/

iH8sn0w sonunda çıkarttı. İphone 4 ve altı ve aynı jenerasyon ipod touch sahiplerine mutlu haber.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Sitesi de bu.

http://p0sixspwn.com/

iH8sn0w sonunda çıkarttı. İphone 4 ve altı ve aynı jenerasyon ipod touch sahiplerine mutlu haber.

Sonunda Ios 7 ve jb deneme şansım olacak :)

Bu arada şimdi jb işlemini yapıyorum,baya bi uzun sürecek gibi görünüyor.Bu jb olayı nasıl oluyor,sistemin bir imajını pc ye mi alıyor ?

Ve bu imajı daha sonra ios 7 den ios 6 ya dönmek istediğimde itunes ilemi yükleyecem.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ios 6.1.3 shsh kaydımı alamıyorum bu konuda yardımcı olacak var mı ?

Toplam Hit: 643 Toplam Mesaj: 4