İos 7.0.4 Ekran Dönme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

cihazı ios 7.0.4 sürümüne yükselttim kullanımda yada başka bir şey de sorun yoktu ilk zamanlar fakat 2 gündür ekran sağa sola dönmelerde tepki vermiyor, acaba dedim sensörde mi bir sıkıntı var oda değil.

deneme yanılma yöntemi ile buldum, arka plandaki uygulamları kısmını açınca sorun ortadan kalkıyor, acaba aranızda ios 7.0.4 sürümünü kullanıp da böyle bi sorun yaşayan var mı?

ssh kaydım da yok geri dönmem de söz konusu değil, üstelik ios 6 da kapandı gitti, bu durumda ne yapmam lazım yeni bir sürüm mü beklemem lazım?

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mzeybek
    mzeybek's avatar
    Erkek

Bende de 4s 7.0.4 var ama böle bir sorun hiç bir zaman yaşamadım. İos 6 ya geri dönmeyle ilgilide şu var  eğer shsh kaydın olsa bile 4s 5 5s modellerinde bu dönüş gene mümkün olmuyo sadece iphone4 ler geri dönebilir tabi shsh şart. Eğer tel JB li ise bazı tweaklerden dolayı bu sorunu yaşayabilirsin

Herşeyi sana yazdım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

cihaz telefon değil tablet, sanırım bu amk ios 7 si bende sıkıntı çıkarttı =) bakalım artık yeni bir güncelleme ile düzelirse ne ala yoksa göndercem servisisine.

cihaz da jailbreak yok hocam, dediğim gibi sorunu arka plan uygulamalarından halledebiliyorum donanımsal arıza olsa hiç bir şekilde çalışmaz, tek sorun ios 7 de.

eyvallah sağolasın.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
Toplam Hit: 783 Toplam Mesaj: 3