folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İos 9.3.5 32 Bit İphonelara Jailbreak Çıktı

İos 9.3.5 32 Bit İphonelara Jailbreak Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hala 4S kullanan var mıdır bilmiyorum ama : https://phoenixpwn.com/

https://www.youtube.com/watch?v=dgGnlFZFhnU

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

10.3.2 :( reddit çalkalanıyor yalu uyuyor takımlardan ses seda yok gel artık 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Güncel sürümlere jailbreak artık zor. Apple büyük yazılım şirketleriyle çalışıyor güncellemeyi yayınlamadan önce. Kaldı ki yayınlandıktan sonra çıkan açıkları bildirenlere ciddi para ödülleri veriyor.

Jailbreak çıkarıp beş kuruş kazanamamaktansa adam Apple'a bildiriyor parasını alıp çıkıyor kenara.

Birde Apple son 1 senedir güncelleme sıklığını arttırdı. Jailbreak çıkana kadar yeni sürüm çıkıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

@mkyb exploitler yayınlandı millet tool bekliyor hocam

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazteam
    infazteam's avatar
    Erkek

10.3.2 ye cıkarmı acaba ne dersiniz ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    infazteam bunu yazdı

Çıkar çıkar sen stabil kal orda 

-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazteam
    infazteam's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı
    infazteam bunu yazdı

Çıkar çıkar sen stabil kal orda 

bekliyoruyuz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

beyler yeni konu açmayayım dedim iphone 4 varda ios 9 ve üstü olmadan neredeyse hiçbir uygulama yükleyemiyorum.

ios 9 iphone 4e jailbreak yapabilir miyim ? yaparsam kasma masma ya da ne gibi sorunları olur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    shivo bunu yazdı

beyler yeni konu açmayayım dedim iphone 4 varda ios 9 ve üstü olmadan neredeyse hiçbir uygulama yükleyemiyorum.

ios 9 iphone 4e jailbreak yapabilir miyim ? yaparsam kasma masma ya da ne gibi sorunları olur.

iphone 4'ün en son aldığı iOS sürümü 7.1.2 zaten. İmkânsız iOS 9 yüklemen.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    shivo bunu yazdı

iphone 4'ün en son aldığı iOS sürümü 7.1.2 zaten. İmkânsız iOS 9 yüklemen.

anladım hocam sağol.

hiçbir uygulama yükleyemiyorum ios 9 yüklü olması gerekli diyor.

pc itunestan yükleyeyim dedim sadece instagramı yükledim o da eski sürümü hikayeler kısmı falan yok buna bir çözüm var mı hocam ? hikayeler kısımlı insta ya da diğer uygulamaları falan nasıl yükleyebilirim biliyor musun acaba?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Uygulamaların en güncel sürümünüde indiremezsin. Sadece iOS 7.1.2'deki sürümünü indirebilirsin uygulamaların. Özetle Instagram hikayeleri unut.

https://teknoseyir.com/blog/iphone-4e-ios-8-isteyen-uygulama-yukleme-yontemi

Toplam Hit: 1323 Toplam Mesaj: 11
jailbreak iphone iphone