IOS 9'Dan 8.4'E Geçişte Yaşadığım Sorun
-
İndirdiğim ipsw dosyasını DFU modda yüklerken tam bitecek gibi oluyor ve 3491 kodlu hata çıkıyor. İnternetten baktım herkes host dosyasıyla ilgili birşeyler söylüyor.
İşletim sistemim Windows 10.
Host dosyasını sildim, host dosyasının en alt satırına # 17.151.36.30 gs.apple.com yazıp kaydettim, tekrar işlemi yaptım. Yine olmadı.
Bu arada telefon Iphone 4s ve IOS 9 Beta 1 yüklü şuan. Benim amacım önce 8.4 e sonra da 6.1.3 e geçmek. Yardımlarınızı bekliyorum.
-
hocam yüklenen versiyondan öncesine dönüş yok ne yazıkki çünkü apple imzaları yeni sürüm çıktıktan 3-5 gün sonra kapatıyor önceden shsh kaydı alınarak yapılıyordu ama halen varmı bilmem ((gerçi sen shsh kaydıda almamışndır sanırım)
beta sürümlerinde yani ios9 beta sürümündeyken bir öncekine alabiliyordun hocam
host dosyasında # işaret olmadan ekle hocam
biraz karıştır belki bişiler çıkar
KaptaN tarafından 29/Eyl/15 22:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaptan bunu yazdı
hocam yüklenen versiyondan öncesine dönüş yok ne yazıkki çünkü apple imzaları yeni sürüm çıktıktan 3-5 gün sonra kapatıyor önceden shsh kaydı alınarak yapılıyordu ama halen varmı bilmem ((gerçi sen shsh kaydıda almamışndır sanırım)
pek anlamıyorum zaten shsh kaydı falan. bir yerde görmüştüm. bi profil yükleyip beta programına katılmıştım. sonra baktım telefon kullanılmaz oldu. hazır ios 9'a tam olarak güncellememişken şuradaki linki görünce belki yaparım dedim. http://shiftdelete.net/ios-9-beta-ios-8-4-nasil-geri-donulur-62212
host dosyasında # eklemeden de olmadı.
-
Delegado_Zero bunu yazdıKaptan bunu yazdı
pek anlamıyorum zaten shsh kaydı falan. bir yerde görmüştüm. bi profil yükleyip beta programına katılmıştım. sonra baktım telefon kullanılmaz oldu. hazır ios 9'a tam olarak güncellememişken şuradaki linki görünce belki yaparım dedim. http://shiftdelete.net/ios-9-beta-ios-8-4-nasil-geri-donulur-62212
host dosyasında # eklemeden de olmadı.
hocam bildigim kadarıyla ios 8.4 için imzalar kapandıgı için dönemezsin ama halen beta sürümündeysen iphoneyardim.net sitesine bi bak belki bi ihtimal çıkar bişeyler ama pek sanmıyorum .