İos İçin Windows Office Crakli Setup
-
Arkadaşlar MacBook için Windows Office 2010 crakli setup dosyasına acilen ihtiyacım var. Nerden nasıl bulabilirim 2 gündür araştırıyorum bulamadım, kafayı yemek üzereyim.
-
üniversitelerin çoğu outlook altyapısı ile mail dağıtıyor öğrencilere ve o sistemde de office ücretsiz sunuluyor. üniversite okuyan arkadaşlar yardımcı olabilir.
-
cankol bunu yazdı
üniversitelerin çoğu outlook altyapısı ile mail dağıtıyor öğrencilere ve o sistemde de office ücretsiz sunuluyor. üniversite okuyan arkadaşlar yardımcı olabilir.
Kendime değil, çalıştığım şirket için istiyorlar.
-
Konunun heryeri fail amk. Böyle aradıysan değil 2 gün 200 gün arasan gene bulamazsın.
1- Konu başlığı ios konu içeriğinde macbook için demişsin. Sonra bir de windows office demişsin.
2- İos içinse office 2010 diye bir sürümü yok.
3- MacOs içinde de office 2010 yok, 98, 2001, X, 2004, 2008, 2011, 2016 sürümleri var.
Önce o çalıştığın şirketten adam gibi birine tam olarak ne istediklerini bir daha sor sonra buraya yaz, millet de mindfuck olmadan sana yardım etsin.
-
2010 mac için yok. https://kat.cr/microsoft-ms-office-2016-v15-13-1-patch-mac-osx-appzdam-t11103661.html bunu kur.