folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder İos İçin Windows Office Crakli Setup

İos İçin Windows Office Crakli Setup

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zukkum
    Zukkum's avatar
    Erkek

Arkadaşlar MacBook için Windows Office 2010 crakli setup dosyasına acilen ihtiyacım var. Nerden nasıl bulabilirim 2 gündür araştırıyorum bulamadım, kafayı yemek üzereyim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

üniversitelerin çoğu outlook altyapısı ile mail dağıtıyor öğrencilere ve o sistemde de office ücretsiz sunuluyor. üniversite okuyan arkadaşlar yardımcı olabilir.

imza.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zukkum
    Zukkum's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı

üniversitelerin çoğu outlook altyapısı ile mail dağıtıyor öğrencilere ve o sistemde de office ücretsiz sunuluyor. üniversite okuyan arkadaşlar yardımcı olabilir.

Kendime değil, çalıştığım şirket için istiyorlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Konunun heryeri fail amk. Böyle aradıysan değil 2 gün 200 gün arasan gene bulamazsın.

1- Konu başlığı ios konu içeriğinde macbook için demişsin. Sonra bir de windows office demişsin.

2- İos içinse office 2010 diye bir sürümü yok.

3- MacOs içinde de office 2010 yok, 98, 2001, X, 2004, 2008, 2011, 2016 sürümleri var.

Önce o çalıştığın şirketten adam gibi birine tam olarak ne istediklerini bir daha sor sonra buraya yaz, millet de mindfuck olmadan sana yardım etsin.

torpedo_XL tarafından 20/Eki/15 11:45 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 1017 Toplam Mesaj: 5
ios office office 2010