folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder İos Ta C# Program Geliştirmek Münkün Mü?

İos Ta C# Program Geliştirmek Münkün Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar delicesine apple kullanasım var alıcam ama c# ta gelişmeye başladım ve devamını getirmek istiyorum apple bilgisayarlarında c# ta program geliştirmek münkünmü windows yüklemeden ama.

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Şu var diye biliyorum.

http://xamarin.com/platform

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

Arkadaşlar delicesine apple kullanasım var alıcam ama c# ta gelişmeye başladım ve devamını getirmek istiyorum apple bilgisayarlarında c# ta program geliştirmek münkünmü windows yüklemeden ama.

Apple deyince trampfd'e soracaksın :D

http://www.tahribat.com/Murit-trampfdPM at iki dakikada cevaplasın :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

yol yakınken geri dön ve iOS developer ol.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

En kötü sanal makineye Windows kurar ordan yürürsün. Mümkündür.

Edit : Başlıktaki iOS'u, Mac OS X olarak değiştirmek isteyebilirsin.

Edit2: http://monodevelop.com/ buna bakabilirsin.

JPriest tarafından 11/Ağu/14 18:45 tarihinde düzenlenmiştir

Sen hiç kaval çaldın mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Şerefsizim herşey ileri giderken yazılım teknolojisi geriye gidiyor. Nedense her sene kısa ömürlü birsürü yeni yazılım teknolojisi çıkıyor, hepsinin ortak noktası hello world yazarken kolay, biraz komplike bişi yapınca içinden çıkılmaz hal alıyor. 1998 lerde kullandığım VB6 bile bu xcode denen şeyden daha gelişmiş benim gözümde.

Web teknolojisi desen browser uyumsuzluğundan nerdeyse kod üreten kodlama tekniklerine geçtik. MVC desen ayrı bir facia. Herkez kendi tekelini kurmaya çalışıyor hepsinin storeunun ayrı tuhaf istekleri var, özgürlük de kalmadı yani.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

xamarin var lisansı 1,500$. c# ile başka türlü olmuyor diye biliyorum.

phonegap var onda html-js ile yazılabiliyor.

--
    bir yanlış anlaşılma olmuş galiba, mac os .net framework bileşenlerini desteklemiyor. mac'te windows forms, asp.net, silverlight, windows 8  veya herhangi bir c# development yapılmıyor hocam.

Fdumanli tarafından 11/Ağu/14 20:36 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

Öncelikle başlıktaki hatayı düzelteyim hocam iOS Apple'ın telefon,tabletlerinde kullandığı işletim sistemi. Bilgisayarlarındaki Mac OS.

Windows yüklemeden Apple bilgisayarlarında C# ta program geliştirmek mümkün mü demişsin. Bildiğim kadarıyla mümkün değil, zaten Mac OS'da .exe de çalıştıramazsın.

Eğer ille de Apple ürünü bir bilgisayarda C# ile uygulama geliştirmek istiyorsan Parallel Desktop veya Bootcamp yardımıyla Mac OS'un yanında Windows'a yer vererek yapabilirsin.

Bazı arkadaşlar Xamarin'den bahsetmişler. Bi yanlış anlaşılma var galiba, sen Apple bilgisayarda C# ile uygulama geliştirmek istediğini söylemişsin. Eğer kastettiğin şey C# ile program yazıp iOS , Mac OS'da çalışsın istiyorsan o zaman Xamarin kullanmalısın...

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Şerefsizim herşey ileri giderken yazılım teknolojisi geriye gidiyor. Nedense her sene kısa ömürlü birsürü yeni yazılım teknolojisi çıkıyor, hepsinin ortak noktası hello world yazarken kolay, biraz komplike bişi yapınca içinden çıkılmaz hal alıyor. 1998 lerde kullandığım VB6 bile bu xcode denen şeyden daha gelişmiş benim gözümde.

Web teknolojisi desen browser uyumsuzluğundan nerdeyse kod üreten kodlama tekniklerine geçtik. MVC desen ayrı bir facia. Herkez kendi tekelini kurmaya çalışıyor hepsinin storeunun ayrı tuhaf istekleri var, özgürlük de kalmadı yani.

aynen boyle dusunuyorum, bunalimdayim....

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bunca yazılımcı var hocam istihdam lazım :D

Toplam Hit: 1215 Toplam Mesaj: 10