folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Ios Uiwebview Offline Redirect

Ios Uiwebview Offline Redirect

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Selamlar arkadaşlar, ben uiwebview kullanarak bir uygulama yaptım. Internet kontrolünü sağladım ama local html'e yönlendirme aşamasında takılı kaldım.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dil olarak objective-c kullanıyorum

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sorun ne hocam tam olarak?

localde kayitli olan bir html dosyasini bu linkteki ornekleri kullanarak gosterebilirsin

http://stackoverflow.com/questions/4645414/how-can-i-load-a-local-html-file-into-the-uiwebview

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Hocam local'deki html dosyasını açmıyor onay alan kod.

[WebView loadRequest:[NSURLRequest requestWithURL:[NSURL fileURLWithPath:[[NSBundle mainBundle] pathForResource:@"index" ofType:@"html"]isDirectory:NO]]];

System log'larında şöyle bir hata var.

*** Terminating app due to uncaught exception 'NSInvalidArgumentException', reason: '*** -[NSURL initFileURLWithPath:isDirectory:]: nil string parameter'

Edit: Bundan önce kullandığım kod hiç tepki vermiyordu kayıtlı html'yi açmak konusunda. İstersen controller'ımın kodlarının hepsini göstereyim

Dark_Lord tarafından 18/May/16 18:53 tarihinde düzenlenmiştir

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bundle da bulamiyor olabilir hocam buyuk ihtimalle, projeni yolla bakayim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

@unbalanced hocam pm attım.

Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 5
ios programlama uiwebview offline web view