IOS Ustalarına Soru
-
Arkadaşlar merhaba,benim ipad 2 (wi-fi) cihazımın SHSH kaydını alabilirmiyim,alabiliyorsam eğer ios 7 ye yükseltme yaptıktan sonra tekrar ios 6.1.3 e geri dönüş yapabilirmiyim ?
-
hayır 6.1.3. sürümüne geri dönüş yapamazsın hocam..
http://api.ineal.me/tss/status
burayı incele istersen.
-
iOS 7,0,3 e JB geliyormuş diye duydum, ayrı bir görüşe göre de 7,1,0 güncellemesini bekleyeceklermiş.
Ayrıca ios7den pişman olacağını hiç sanmıyorum,
şimdiye kadarki tüm güncellemeler pil ömrünü ve tlf kullanım hızını azaltıyorken ios7 istisna oldu, pil ömrü de telefon hızı da çok daha iyi şuan.
Tasarıma alışırsın, bir sürü güzel yeni özellik var zaten.
Neyse soruna gelelim, aygıtın JB'liyse zaten %90 SHSH kaydını otomatik almıştır. Ama değilse, şimdi JBliyeyim yapayım dersen, anca 7.0.3 SHSH kaydını alabilirsin(en güncel sürüm)
-
konu dışı ama bizim bi arkadaşta 4s var oyun yükle diyip duruyor.Bende pek anlamam bu iphonelerden.Androiddeki gibi apk yı bulup root falan etmeden telefona direk nasıl çalıştırıyorsunuz siz değerli ios kullanıcıları
-
jawsap67 bunu yazdı
konu dışı ama bizim bi arkadaşta 4s var oyun yükle diyip duruyor.Bende pek anlamam bu iphonelerden.Androiddeki gibi apk yı bulup root falan etmeden telefona direk nasıl çalıştırıyorsunuz siz değerli ios kullanıcıları
telefonun jb li değilse pp25 diye bir program var ordan ücretsiz yükleyebilirsin. ama güncellemeleri o prgogram üzerinden yapman lazım ilerki aşamada.
jb li ise zaten her türlü yüklsersin ;)
-
jawsap67 bunu yazdı
bir program vardı PP^!+'!^'! bilmem ne diye bununla istediğin gibi indirip tele atıyorsun jailbreaksiz hocam.
-
hmm yorumlar için sağolun buldum bişeyler anahtar kelime pp25 miş :)
-
jawsap67 bunu yazdı
hmm yorumlar için sağolun buldum bişeyler anahtar kelime pp25 miş :)
jb siz telefon bana çekici gelmiyor hiç,
o yüzden şimdilik jb ki bırakıpta ios 7 ye geçmeyi pek düşünmüyorum açıkçası. fırsatın varsa jb yap.