folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İos Uzerinden Wireless Hack

İos Uzerinden Wireless Hack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Mrb arkadaslar, dersanenin wirelessini hackleyip hep yoklama almak hem nette gezinebilmek istiyorum. Elimde iphone4 ve ipad2 imkani var, bi ihtimal android galaxy ace kullanabilirim.
    Bu sistemlerde wifi kiran veya deneyen oldu mu? onlarca fake program var .. Acilmiyorlar bile..
    Soyle de bi fikrim var, ipad yada iphonedan duplicate wifi olustursam ( dersnenin Ayni ismiyle sifreli wifi) hocalarin telefonlari otomatik olarak bana baannaya calissa, bnmkine giremeseler bile bana dogru sifreyi ileticeer bunu bu sekilde alabilir miyim?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam motorola xoom tabletlere chroot olarak backtrack kuruluyor, usb üzerinden destekleyen bi dongle da alırsan wep falan kırman mümkün.. Ama zahmetli iş baştan söyleyeyim. Zaten backtrack kurmak için rootlaman falan gerekecek. Uzun iş ama imkansız değil :)

Bi de şifreleri wpa ise hiç uğraşma :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Denemedim nedir ne değildir bilmiyorum ama ;

iOs'u orjinal şekilde (jail break vs.. olmadan) kullanarak araçları bızdıklayıp, yüklemen imkansız bence. İmkansız sadece bi kelimedir, oda ayrı konu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Buna benzer bir seyleri ben de arastirmistim. Yasal olarak ios icin bulabildigim tek uygulama "net master"di. O da basit bir port tarayici..

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

wep ise biyerden laptop bul backtrackle kırarsın

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Homo
    derahane ismiyle aynı yapmak ve sana bağlanmaya çalılırken şifre çalmak. adamım bir harikasın. acaba alınabilir mi ? yada nasıl?

eski sevgilisi yüzünden çalışmadığım ingilizce hazırlık sınıfının yaz okulu parasını sevgilinden isteyen. yine eski sevgilisinin gönderdiği kontörü aynı gün başka kızlarla konuşarak yiyen kinci insan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    alberteinstein bunu yazdı:
    -----------------------------
    derahane ismiyle aynı yapmak ve sana bağlanmaya çalılırken şifre çalmak. adamım bir harikasın. acaba alınabilir mi ? yada nasıl?
    -----------------------------
    Gayet mantikli bence haci :D ioslarim kirilmis(jbli) vaziyette suan ve sifre wpa...

...said addicted.
Toplam Hit: 1298 Toplam Mesaj: 7