İos Ve Android Uygulama Yazacak
-
Hocalar şimdi web sitesi yaptığımız bir adama daha doğrusu opencart kurduk bunun için android ve ios uygulaması istiyor bana kalsa uygulama içinde browserla gösteririm siteyi ama illa tutturmuş tam uygulama olacak diye böyle birşeyde beni aşar bunu kim yapar ne kadar ücret ister yapan yoksa nereye yaptırabiliriz müşteriye fiyat vereceğim o yüzden direk istediğiniz makul fiyatı verirseniz sevinirim
-
upladim gitti
-
onun uygulaması olmaz, mobile göre tekrar tasarlarsın phonegap gibi uygulamalarla güzel güzel satarsın hocam. böylece android ve ios'u da ayrı ayrı düşünmek zorunda kalmazsın hem.
-
html,css ve js biliyorsan kendin yapabilrsin hem de tüm mobile platformlar için. diğer türlü farklı yazılım geliştirmeciler bulman gerek. ben android yazsam da ios u bilmem. yapmak istesem de elimde bi macOs yok, onu da kurmak için 10 takla atıyorsun..
bu siteyi bi incele, introyu izleyerek başlayabilirsin :)
-
ios u da sharpshooter var onla görüşürsünde, andoridi birine ios u birine derken cepten giderde gider :)
MaviGozluDev tarafından 09/Şub/13 15:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Walla bi 3000 e yakin fiyat cekerler tahminimce
-
JackDaniels bunu yazdı
Walla bi 3000 e yakin fiyat cekerler tahminimce
müşteriye fiyatı verecektim isterse yapacaktık fiyat ne olursa olsun ama buradan söylenenler sonucunda opencart mobil theme alıyorum bir tane güzel yapmış adamlar onu phonegap tan falan çevirip vereceğim müşteriye daha ekonomik daha kolay bilmeyince karışık gelmişti tabi bana
-
Tekrardan native uygulama düşünürsen Android, iOs ve Windows Phone uygulamaları için görüşebiliriz.