İos Yazılım Güncelleme Ve Fabrika Ayarlarına Döndürememe Sorunu
-
Merhabalar, iphone 12 mini'ye güncelleme gelmişt.
Notebookun c: sürücüsünde 15 gb kadar boş alan varken itunes üzerinden güncellemek gibi bir hata yaptım. sürücü doldu hatasından sonra iphone da kurulum yapamadı haliyle. Öylece kaldı. geri de yükleyemiyoruz. Neyse dedim verileri boşvererek telefonu kullanmak adına sıfırlayayım dedim. Ancak o da olmuyor.
Microsoft Store'dan apple aygıtları diye bir uygulama indirip telefonu bağlıyorum.
Geri yükle diyorum telefonda yükleme ekranına gelip elma logosunun altında yarısına gelince donup kalıyor.
bilgisayarda ise iphone firmware'i geri yükleniyor diye bekleyip duruyor.
itunes'dan ise telefonu göremiyoru ancak apple aygıtları uygulamasından görebiliyorum.
böyle saçma sapan bir sorunu çözebilen tecrübe eden var mıdır ?
3utools programı ile sonuç alabilir miyim ?
Verileri boşverdim artık. telefona ulaşayım yete.
-
Hocam,
https://ipsw.me/download/iPhone13,1/22C161
Download et, telefonu DFU moduna al, itunes uzerinden guncelle butonuna ctrl ye basarak tikla ( ctrl olmayabilir 20 yillik bilgi - alt dene options dene ) indirdigin firmwari sec, yukle de.Gecmis olsun.
-
Antikky bunu yazdı
Hocam,
https://ipsw.me/download/iPhone13,1/22C161
Download et, telefonu DFU moduna al, itunes uzerinden guncelle butonuna ctrl ye basarak tikla ( ctrl olmayabilir 20 yillik bilgi - alt dene options dene ) indirdigin firmwari sec, yukle de.Gecmis olsun.
itunes da telefonu göremyior ki hocam.
dfu modu dediğin
ses açma
ses kısma
power butonu olayı mı?
şimdi 3utools'dan ios 18.2.1 indirrerek easy flash yap dedim retain user data seçili iken. şimdi çözülecek mi acaba =
rapidhacker550 tarafından 19/Oca/25 19:27 tarihinde düzenlenmiştir -
3utools ile de deneyeyim dedim ERROR: Unable to restore iDevice(-75). hatası alıyorum
-
Hiç anlamam ama bunun resetlesen olmazmı. Tamamen cehaletimden soruyorum neticede tuşlu telefon kullanan adamım
-
erdem358 bunu yazdı
Hiç anlamam ama bunun resetlesen olmazmı. Tamamen cehaletimden soruyorum neticede tuşlu telefon kullanan adamım
Sorun da resetlerken oluyor hocam.