folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İos Yazılım Güncelleme Ve Fabrika Ayarlarına Döndürememe Sorunu

İos Yazılım Güncelleme Ve Fabrika Ayarlarına Döndürememe Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar, iphone 12 mini'ye güncelleme gelmişt.

Notebookun c: sürücüsünde 15 gb kadar boş alan varken itunes üzerinden güncellemek gibi bir hata yaptım. sürücü doldu hatasından sonra iphone da kurulum yapamadı haliyle. Öylece kaldı. geri de yükleyemiyoruz. Neyse dedim verileri boşvererek telefonu kullanmak adına sıfırlayayım dedim. Ancak o da olmuyor.

Microsoft Store'dan apple aygıtları diye bir uygulama indirip telefonu bağlıyorum.

Geri yükle diyorum telefonda yükleme ekranına gelip elma logosunun altında yarısına gelince donup kalıyor. 

bilgisayarda ise iphone firmware'i geri yükleniyor diye bekleyip duruyor.

itunes'dan ise telefonu göremiyoru ancak apple aygıtları uygulamasından görebiliyorum.

böyle saçma sapan bir sorunu çözebilen tecrübe eden var mıdır ?

3utools programı ile sonuç alabilir miyim ?

Verileri boşverdim artık. telefona ulaşayım yete. 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocam,

https://ipsw.me/download/iPhone13,1/22C161

Download et, telefonu DFU moduna al, itunes uzerinden guncelle butonuna ctrl ye basarak tikla ( ctrl olmayabilir 20 yillik bilgi - alt dene options dene ) indirdigin firmwari sec, yukle de.

Gecmis olsun.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Hocam,

https://ipsw.me/download/iPhone13,1/22C161

Download et, telefonu DFU moduna al, itunes uzerinden guncelle butonuna ctrl ye basarak tikla ( ctrl olmayabilir 20 yillik bilgi - alt dene options dene ) indirdigin firmwari sec, yukle de.

Gecmis olsun.

itunes da telefonu göremyior ki hocam.

dfu modu dediğin 

ses açma 

ses kısma 

power butonu olayı mı? 

şimdi 3utools'dan ios 18.2.1 indirrerek easy flash yap dedim retain user data seçili iken. şimdi çözülecek mi acaba =

rapidhacker550 tarafından 19/Oca/25 19:27 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

3utools ile de deneyeyim dedim ERROR: Unable to restore iDevice(-75). hatası alıyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Hiç anlamam ama bunun resetlesen olmazmı. Tamamen cehaletimden soruyorum neticede tuşlu telefon kullanan adamım 

Yav he he
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    erdem358 bunu yazdı

Hiç anlamam ama bunun resetlesen olmazmı. Tamamen cehaletimden soruyorum neticede tuşlu telefon kullanan adamım 

Sorun da resetlerken oluyor hocam.

Toplam Hit: 511 Toplam Mesaj: 6
apple resetleyememe sorunu