folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İP Adresimi Değiştiremiyorum Yardım

İP Adresimi Değiştiremiyorum Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler..bir siteden bir program bekliyordum.art artda yenile yaptım sayfayı ve şimdi o sayfaya erişemiyorum.bağlanamadı diyor.sonra siteye ktunnelden eriştim.ordan programı indirdim fakat programda siteyle bağlantılı olunca ipden olsa gerek programda login olamıyorum.ne yaptıysam ip degismedi.

modemi kapatıp actım.modeme reset attım.fişini cektim bekledim.2 tane ip degistiren program indirdim..çözüm yok..

ip degistirmek cok önemli diil.yeterki siteyi düzgün bir şekilde açsın..dns de degistirdim ama banamısın demedi.

firefoxun bir özelliği varmıs onu kurdun.siteye erişebildim ama bilgisayarın ipsi belli oldugu için program yine açılmadı...

yardımlarınızı bekliyorum..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

www.whatismyip.com dan değişip değişmediğini kontrol et ama büyük ihtimalle mac adresinimi banladı naptı bunlar enteresanmış :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

servis sağlayıcıları sana her modem resette farklı ip vermiyoki 2-3 farklı ipin var temcit pilavı gibi 2 de bir onları veriyor, millet ip'ler bitti diye ipv6 ya geçmenin derdinde, bide herkese farklı varyasyonmu sağlanacak ? yooaağkkk öyle bi dünya.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

adamlar bunun için para veriyo :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 936 Toplam Mesaj: 4