İp Adresini Nasıl Değiştirecem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

ya ben bi chat sitesinden banlandım bildiğim kadarıyla ip adresi değişince ban açılıyor lüteeen yardımmmm

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek
    Eğer çevirmeli bağlantı ise bağlantıyı kopart tekrar bağlan...Değilse steganos kullan. :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

ban yedik diyelim ipten modemin dinamik ise çogunlukla dinamiktir modemi kapa aç girersin eger bir aga baglı bilgisayar ise git adama de modemi kapa aç baktın kızıyor git elektrigini kes nasıl ama:D:D:D

baktın olmuyor gene www.gizliweb.com dan gir proxyle gezz hade kolay gelsin

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    el_turko
    el_turko's avatar
    Erkek
    UCANTENEKE bunu yazdı:
    -----------------------------

ya ben bi chat sitesinden banlandım bildiğim kadarıyla ip adresi değişince ban açılıyor lüteeen yardımmmm

-----------------------------
     bende ayni seyi yasiyorum su an,nasil degistirebilirim ki ,bilgisi olan arkadas var mi ??
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

modemi kapatıp açınca değişiyo işte !

ola ki statik ip (ki bunun için özellikle istemelisiniz kurulumda - hiç sanmıyorum öyle olduğunu) programlar var değiştiren.

modemi açıp kapayıp bişey olmuyo diyosan cookie silmen lazım. sonra da başka e-postayla yeni üyelik alıcaksın.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 10936 Toplam Mesaj: 5