IP Bulma Yöntemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doggstyle
    doggstyle's avatar
    Erkek
    IP bulma yöntemleri anlatıverin bea

olay koşu bandında bitiyo sadece kalori yakmaya yaramıyo koşu bandı hızlı dönüyosa hızlı koşçan aksi takdir de in yani bu sahada çim varsa oynucan gibi bişey sanırım ama sadece sanmak yetmiyo önemli olan bilmek bazen oda yetmiyo saçmalamanı engellemek için engelleyemezde zaten engellese bu saçmalığı esas olan içimdeki öfke
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    forumu karistir gunde enaz 5 kez nasil ip bulunacagi yaziliyor

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doggstyle
    doggstyle's avatar
    Erkek

sen biliyosan bi yardımcı olsana kardeşine

olay koşu bandında bitiyo sadece kalori yakmaya yaramıyo koşu bandı hızlı dönüyosa hızlı koşçan aksi takdir de in yani bu sahada çim varsa oynucan gibi bişey sanırım ama sadece sanmak yetmiyo önemli olan bilmek bazen oda yetmiyo saçmalamanı engellemek için engelleyemezde zaten engellese bu saçmalığı esas olan içimdeki öfke
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    troublemakerdogg
    troublemakerdogg's avatar
    Erkek
    öncelikle eline bi adet soyulmamiş patates al.soora ödemiş otobusune 2 bilet 1sana 1bana.ardından ödemiş garındaki lays çi teyzeye sor o bilio bu arada patatesi soy ve rüşvet diye eline sıkıştir...

...tbm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doggstyle
    doggstyle's avatar
    Erkek
    o teyze bizim cafer abilen nişanlıdı ip dedin mi o harbi makara ip'i anlar öyle makara tukara neyse cafer abi nişanı attı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doggstyle
    doggstyle's avatar
    Erkek
    ya makara ya sarmayın biri anlatsın en kolay yolu bilmek istiyom sadece ne yani suçmu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    hergun defalarca acilan bir konuda hic bir arastirma yapmadan direk topic acarsan seni makaraya saranlarida suclamamak lazim.....

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geveze
    geveze's avatar
    Erkek
    hergun defalarca acilan bir konuda hic bir arastirma yapmadan direk topic acarsan seni makaraya saranlarida suclamamak lazim.....

Geveze
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

/dns siteadi.com mıcta

aynısını bisim arkadas acmıs.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhandonucu
    gokhandonucu's avatar
    Homo

Arkadaşlar okadar kafaya almayın bence çocuğu bea!
    Yani o buraya bilgi almaya geliyo tmm haklısınız araştırmalı ama forum biras karışık !

ben yardım ederim maille ip alıyorum ben o sana bi mail atıyo mailin özelliklerinde ipi yazıo şimdi hatırlamıorum ekle sen beni sora anlatırım gokhan_donucu@hotmail.com

***BİR BAHÇEMİZ VAR BİR TARAF ÇİÇEKLİ BİR TARAFSA ÇÖL BİR TARAFTA GÖKKUŞAĞI ÖBÜR TARAFSA KÖR***
Toplam Hit: 2224 Toplam Mesaj: 10