folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İp Dağıtınca Saçmalayan Bir Modemim Var.



İp Dağıtınca Saçmalayan Bir Modemim Var.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2007
    Erkek

    selam hocalar hacılar türknet sağolsun işyerine 1000 mbps ücretsiz fiber internet bağladı zyxel vmg3625-t50b modem verdiler 100 civarı pc 50 adet sürekli aktif kullanım var bu modem 20 üzeri ip dağıtınca interneti kesiyor süperonline  huawei-hg8245x6-10 modemde böyle bir sorun yok müşteri hizmetleri modemin ip default yapıp tek bilgisayardan interneti veriyor ama kendi ip bloğuma geçip pc ekleyince olmuyor başına gelen konu ile ilgisi olan kimse varmı?

     

     


    yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Türknet'e ticket açıp IPV6'ya geçirmelerini iste düzelir. Düzelmezse modemin değiştirilmesini talep edersen ücretsiz olarak ZTE ile değiştiriyorlar.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mart/2016
    Erkek

    firmwareler kısıtlı geliyor araya gigabit mikrotik yada uygun bir gigabit router koyarsan sorunun çözülür.  yada her mace statik dchp vereceksin yani reserve yapacaksın ama yinede sorunu çözeceğini sanmıyorum en kesin net çözüm araya router atmak.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ağustos/2003
    Erkek

    Niye ücretsiz İnternet verdi orasını anlamadım. 


    Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mart/2016
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı

    Niye ücretsiz İnternet verdi orasını anlamadım. 

    ula inş trol merkezine bilgi vermiyoruzdur :) orasını okumamıstım

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ağustos/2003
    Erkek
    cybermole bunu yazdı
    oliWeR bunu yazdı

    Niye ücretsiz İnternet verdi orasını anlamadım. 

    ula inş trol merkezine bilgi vermiyoruzdur :) orasını okumamıstım

    🤣🤣🤣


    Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    Hocam modem dandik, ya degisim isteyeceksin turknetten ya da kendin bi keenetic modem alip cozeceksin. O kadar kullaniciyi modemle yurutmek de sikintili is. Al bi mikrotik agdaki cihazlara ip dagitma isini o yapsin mis gibi calisir o zaman.


    REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 169 Toplam Mesaj: 7
türknet dns