İp Değiştirme ?
-
Bir iş için lazım direk modemin tümünü resetlemeden ip değiştirmesini istiyorum.İnternette bir şeyler paylaşmışlar ama hepsi fos yok .bat yapın çalıştırın olur falan yok ağ bağlantısını onarın diye.Browser'dan modemin sayfasına giriyorum oradan yeniden başlatınca 2-3 dk arası sürüyor buda uzun oluyor.
Bizim arkadaşın modeminde sadece ip değiştirme seçeneği adam 40 sn.de hallediyor.Modemin içine girmeden programla veya programsız ip değiştirebiliceğim bir ayar falan var mı ? varsa nedir ?
Engin bilgilerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur :) yatıp kalkıp dua ederim. :) -
Evet bende arıyorum modemi resetleyince 2 saat gelmiyo deliriyorum
-
bugün bende tam böyle bi program açmıştım haa :D ...hiding IP platinium için download adresi vermişti bi mürit ... birde internet explorer gizlilik ayarları sock 5 fln diye bişe vardı ama -> programı indirdim ama IP falan değiştirmiyo... bide internet explorer ile ilgili olanı denedim ondada sock mock diye bişeler bulamadım derken elektrikler gitti ... olmuyo diye cevap yazamadım... tekrardan girdiğimde ( 2-3 saat sonra ) benim konuda baya bi alta inmişti ...evet internetteki programlar fos ... 6 aya yakın zamandır düzgün bişe bulamadım ordan bilyom...
-
bende airties rt-211 var max 10-15 snyede değişiyor ip kendi arayüzünden.
-
ben de bir .bat uzantılı yazılım var resetliyo modemi 5-10 sn de kendini toparlıyo işe yarıyo rapid için kullanıyorum bazen
@echo off
echo Eski Ip Siliniyor
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
echo Ip Adresiniz Yenileniyor
ipconfig /renew
exit -
bisson bunu yazdı:
-----------------------------ben de bir .bat uzantılı yazılım var resetliyo modemi 5-10 sn de kendini toparlıyo işe yarıyo rapid için kullanıyorum bazen
@echo off
echo Eski Ip Siliniyor
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
echo Ip Adresiniz Yenileniyor
ipconfig /renew
exit
-----------------------------Denedim bende yemedi kardeş....
-
socks kurulumu ve kullanımı ile ilgili güzel bir makalesi var ferruhun;
http://ferruh.mavituna.com/internette-kimlik-gizleme-ip-gizlemek-ip-gizleme-oku/page/9/
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------socks kurulumu ve kullanımı ile ilgili güzel bir makalesi var ferruhun;
http://ferruh.mavituna.com/internette-kimlik-gizleme-ip-gizlemek-ip-gizleme-oku/page/9/
-----------------------------hocam ben ip gizlemek istemiyorum sadece kısa sürede ip nasıl değişir onu arıyorum.Arkadaş orda .bat dosyası vermiş hiç biri işe yaramıyor internette tonlarcası var onun...