İp Değiştirme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

Bir iş için lazım direk modemin tümünü resetlemeden ip değiştirmesini istiyorum.İnternette bir şeyler paylaşmışlar ama hepsi fos yok .bat yapın çalıştırın olur falan yok ağ bağlantısını onarın diye.Browser'dan modemin sayfasına giriyorum oradan yeniden başlatınca 2-3 dk arası sürüyor buda uzun oluyor.
    Bizim arkadaşın modeminde sadece ip değiştirme seçeneği adam 40 sn.de hallediyor.

Modemin içine girmeden programla veya programsız ip değiştirebiliceğim bir ayar falan var mı ? varsa nedir ?
    Engin bilgilerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur :) yatıp kalkıp dua ederim. :)

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Evet bende arıyorum modemi resetleyince 2 saat gelmiyo deliriyorum

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    bugün bende tam böyle bi program açmıştım haa :D ...

hiding IP platinium için download adresi vermişti bi mürit ... birde internet explorer gizlilik ayarları sock 5 fln diye bişe vardı ama -> programı  indirdim ama IP falan değiştirmiyo... bide internet explorer ile ilgili olanı denedim ondada  sock mock diye bişeler bulamadım derken elektrikler gitti ... olmuyo diye cevap yazamadım... tekrardan girdiğimde ( 2-3 saat sonra ) benim konuda baya bi alta inmişti ...evet internetteki programlar fos ... 6 aya yakın zamandır düzgün bişe bulamadım ordan bilyom...

valar morghulis ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoLeRo
    BoLeRo's avatar
    Erkek
    bende airties rt-211 var max 10-15 snyede değişiyor ip kendi arayüzünden.

kimisi sahilde uzanmanın hayalini kurar, kimisi sahilde uzanır hayal kurar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

ben de bir .bat uzantılı yazılım var resetliyo modemi  5-10 sn de kendini toparlıyo işe yarıyo rapid için kullanıyorum bazen 

@echo off
    echo Eski Ip Siliniyor
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    echo Ip Adresiniz Yenileniyor
    ipconfig /renew
    exit

I know me you know you.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek
    bisson bunu yazdı:
    -----------------------------

ben de bir .bat uzantılı yazılım var resetliyo modemi  5-10 sn de kendini toparlıyo işe yarıyo rapid için kullanıyorum bazen 

@echo off
    echo Eski Ip Siliniyor
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    echo Ip Adresiniz Yenileniyor
    ipconfig /renew
    exit

Denedim bende yemedi kardeş....

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

socks kurulumu ve kullanımı ile ilgili güzel bir makalesi var ferruhun;

http://ferruh.mavituna.com/internette-kimlik-gizleme-ip-gizlemek-ip-gizleme-oku/page/9/

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:

socks kurulumu ve kullanımı ile ilgili güzel bir makalesi var ferruhun;

http://ferruh.mavituna.com/internette-kimlik-gizleme-ip-gizlemek-ip-gizleme-oku/page/9/

hocam ben ip gizlemek istemiyorum sadece kısa sürede ip nasıl değişir onu arıyorum.Arkadaş orda .bat dosyası vermiş hiç biri işe yaramıyor internette tonlarcası var onun...

...
Toplam Hit: 2451 Toplam Mesaj: 8