IP Değiştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    Aşağıdaki Kodu txt belgesine yapıştırın ve bat dosyası olarak kayıt edin...

IP Yenilemek İstediğiniz zaman Üstüne Tıklamanız yeterlidir..

@echo off
    echo Eski Ip Siliniyor
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    echo Ip Adresiniz Yenileniyor
    ipconfig /renew
    exit

ALNT...

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    kiziroğlu mustafa beyy hey hey hey hey.....peeeehhh peeeh peeeh peeehhh......o yazdıkların sadece bağlantıyı yeniler local ip değişir....

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    yuxel666 bunu yazdı:

kiziroğlu mustafa beyy hey hey hey hey.....peeeehhh peeeh peeeh peeehhh......o yazdıkların sadece bağlantıyı yeniler local ip değişir....

sana sadece gülüyorum

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    daha geçen hafta tartıştık burda bu konuyu o sırada nerdeydin bilmiyorum...yazanlar yine aynıydı seninkiler gibi...dns önbelleği temizle sonra renew yaz..oldu canım...bizde atladık 900hit yaptık yazını..biraz gezin bakalım forumda gezin bulda o gülen halinle rezil ol...başlat/çalıştır dan gidip ip değişmişmi diye bakarsan olacağı budur...gir ipbul.com a,sonra başlat bat'ını sonra yeni pencerede bidaha gir..bak bakalım:)) modem reboot yicek illaki başka türlü olmasss...

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    yuxel666 bunu yazdı:

daha geçen hafta tartıştık burda bu konuyu o sırada nerdeydin bilmiyorum...yazanlar yine aynıydı seninkiler gibi...dns önbelleği temizle sonra renew yaz..oldu canım...bizde atladık 900hit yaptık yazını..biraz gezin bakalım forumda gezin bulda o gülen halinle rezil ol...başlat/çalıştır dan gidip ip değişmişmi diye bakarsan olacağı budur...gir ipbul.com a,sonra başlat bat'ını sonra yeni pencerede bidaha gir..bak bakalım:)) modem reboot yicek illaki başka türlü olmasss...

:)

Toplam Hit: 12529 Toplam Mesaj: 5