İp Değiştirme Programı ?
-
s.a hocalar
elimde 2 tane bilgisayar var, birinde farklı ip adresi kullanmak istiyorum. hide ip programını denedim ama deneme sürümü olduğundan başarılı olmadı. var mı yapabilceğim bi program? önerebilceğiniz bişey?
-
hotspotshield işini görür usa ip'si verir sürekli birde sürekli ya da belirli aralıklarla reklamlarla boğuşmak zorunda kalırsın ama işini görür.
Log tutar diğer vpnler gibi değildir şöyle log tutar illegal birşey yaparsan kucağa gelirsin.
-
Schwarz bunu yazdı
hotspotshield işini görür usa ip'si verir sürekli birde sürekli ya da belirli aralıklarla reklamlarla boğuşmak zorunda kalırsın ama işini görür.
Log tutar diğer vpnler gibi değildir şöyle log tutar illegal birşey yaparsan kucağa gelirsin.
illegal bişey yapmayacam sıkıntı olmaz da hızı nasıl hocam ?
Seastar tarafından 05/Mar/13 18:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Akşam saatleri yoğunluktan dolayı hız biraz sıkıntılı fakat sabaha ve geceye karşı hız idare edebilecek seviyede.
-
bir de şöyle bişey sorayım. tek bilgisayardan aynı anda iki farklı ip kullanma şansımız var mı? sonucta tunnel sitelerinden oluyo. programla da olabilir mi ?
-
spotflux kullan.
-
Seastar bunu yazdı
bir de şöyle bişey sorayım. tek bilgisayardan aynı anda iki farklı ip kullanma şansımız var mı? sonucta tunnel sitelerinden oluyo. programla da olabilir mi ?
bilgisayarın donanımı yettiği ölçüde sanal xp kurarsın
aynı anda 8 sanal xp çalıştırmışlığım var deneme amaçlı
her birine farklı proxy verirsin. al sana farklı farklı ipler ama oyun oynamak için değil bu yöntem
-
Daft bunu yazdıSeastar bunu yazdı
her birine farklı proxy verirsin. al sana farklı farklı ipler ama oyun oynamak için değil bu yöntem
hocam ben facebook üzerinden poker oynuyorum. istediğim şey tek bilgisayardan 2 farklı ip ile facebooka giriş yapabilmek. böyle bişey arıyorum. eminim vardır bi formülü ama nasıl ?
-
Seastar bunu yazdıDaft bunu yazdıSeastar bunu yazdı
hocam ben facebook üzerinden poker oynuyorum. istediğim şey tek bilgisayardan 2 farklı ip ile facebooka giriş yapabilmek. böyle bişey arıyorum. eminim vardır bi formülü ama nasıl ?
Tarayıcıya proxy server girerek yapılabilir mi?