İp İspiyoncusu
-
mürüdler ben bir sistem geliştirdim aslında ben geliştirmedim olanları kullandım bilgisayarı uzaktan acabiliyorum elektriğinide dahil olmak üzere ama dinamik ip ile ilgili sorun yasıyorum yani her seferde ip değişiyor modemi sürekli acık tutmakta istemiyorum ayrıca karmasık ipleri kağıda kaleme yazmak maile yazmak sürekli güncellemek ama bir kod olsa calıstırıldığında ipyi mail olarak gönderse bu hem güzel bir silah hemde yararlı bir arac gibi gelsede bence kimse böyle bir saldırıyı yemeyeceği için yararlı bir arac olur ancak fikrimin değerlendirilmesi dileğiyle sevgiler
-
no-ip.com u kullan hoca... elli tane yolu var benzeri... ne yoruyorsun kendini..
-
hamachi indir kur baglan sana bi ip werio we deişmio ip hep aynı .2 ip li oluosun.(yanlış deilimdir umarım)
-
hocam no-ip.org dan gidip bir hesap al.
Ters bağlantı sistemini kullan.
ters bağlantı yapılacak ip adresini no-ip.org dan aldığın hesap ismini yaz örn:benimhesabım.no-ip.org
bağlantı yapacağı makinayada no ip duc programını kur.
Hep adresin değiştiğinde bu program benimhesabım.no-ip.org adresini senin değişen yeni ip adresine otomatik olarak yönlendirir.
-
öncelikle bir hostun olsun sonra herhangi bir programlama dilinde bir program yaz program belirlediğin aralıklarda su adrese gitsin:
seninhostun/ipyikaydedecekdosyanındizini/ipyikaydedendosya.php?ipadresi
bu php yada asp yada bilmemne dosyasıda ip yi herhangi bir dosyaya kaydetsin.sende hostuna girip ipne bak :)
-
thnks
Toplam Hit: 1533 Toplam Mesaj: 6