İp İspiyoncusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ankistizm
    ankistizm's avatar
    Erkek
    mürüdler ben bir sistem geliştirdim aslında ben geliştirmedim olanları kullandım bilgisayarı uzaktan acabiliyorum elektriğinide dahil olmak üzere ama dinamik ip ile ilgili sorun yasıyorum yani her seferde ip değişiyor modemi sürekli acık tutmakta istemiyorum ayrıca karmasık ipleri kağıda kaleme yazmak maile yazmak sürekli güncellemek ama bir kod olsa calıstırıldığında ipyi mail olarak gönderse bu hem güzel bir silah hemde yararlı bir arac gibi gelsede bence kimse böyle bir saldırıyı yemeyeceği için yararlı bir arac olur ancak fikrimin değerlendirilmesi dileğiyle sevgiler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    no-ip.com u kullan hoca... elli tane yolu var benzeri... ne yoruyorsun kendini..

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    hamachi indir kur baglan sana bi ip werio we deişmio ip hep aynı .2 ip li oluosun.(yanlış deilimdir umarım)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek

hocam no-ip.org dan gidip bir hesap al.

Ters bağlantı sistemini kullan.

ters bağlantı yapılacak ip adresini no-ip.org dan aldığın hesap ismini yaz örn:benimhesabım.no-ip.org

bağlantı yapacağı makinayada no ip duc programını kur.

Hep adresin değiştiğinde bu program  benimhesabım.no-ip.org adresini senin değişen yeni ip adresine otomatik olarak yönlendirir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

öncelikle bir hostun olsun sonra herhangi bir programlama dilinde bir program yaz program belirlediğin aralıklarda su adrese gitsin:

seninhostun/ipyikaydedecekdosyanındizini/ipyikaydedendosya.php?ipadresi

bu php yada asp yada bilmemne dosyasıda ip yi herhangi bir dosyaya kaydetsin.sende hostuna girip ipne bak :) 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ankistizm
    ankistizm's avatar
    Erkek
    thnks
Toplam Hit: 1533 Toplam Mesaj: 6