İp Kamera Apexis J011-WS_V1.7 Sorunu
-
gitti gidiyordan sıfır 150 tl ye aldım. lan kablosu ile modemden bağladım sorun yok. kablosuz ayarlarını yapıyorum keyfi gelirse bazen bağlanıyor. aynı modelin J012 modeli hareketsiz olduğu halde 1 senedir hiç sorun çıkarmadı .
sorun kablosuz ağa bağlanabilme sorunu tüm kablosuz da buna WPA PSK ve WPA2 psk ve AES de denedim bir türlü olmuyor .
başka ne tür bir sorun çıkarabilir yada ne yapmam lazım ..yardım
-
Kamerayı tanımıyorum
teknik olarak şöyle dene
kameranın IP adresini manuel verip, güvenliği modem ve kameada wep yapalım, kamera connect olunca
kameranın IP adresine ping atalım,
kameranın üzerindeki network ayarlarını manuele çekip speed ayarlarını manuel seçelim
kamerayı browsedan izlemiyorsan clent proğramıyumsuz olabilr. browserdan izlemeye çalış
bunları bi dene basit birşeydir
-
kafayı yicem yw ne lanet bir kamera bu! şifrelemeleri bile yaptım dediğin gibi yaptım ama olmuyor. on kere fişi tak çıkar 2 sinde tutuyor.
-
-Kablosuz un kanal numarasını değiştir. Etrafta başka kablosuz varsa ki genelde vardır hızı tutturamayıp bağlantıyı yeniden başlatıyor olabilir. Genelde öntanımlı olarak ch6 dır. Havada en az 11 kanal var ama herkes öntanımlı ayarı kullandığından bakmışsın 6 kanalda 5 kişi var diğerleri boşta.
-Düşük ihtimalde olsa modemden olabilir. Yüksek hızda birden fazla cihaza hizmet veremiyor olabilir. Görüntü aktarma yüksek hız ve bant genişliği ister ve bu hız birkaç megabitten fazladır. -
kamera 192.168.1.128 ip no dan dahili olarak kablosuz bağlanıyor
ancak internet ip olan 98.***** statik ip adresinden kablosuz bağlanmıyor.kablo takarsak netteki ip adresinden giriyor.
buradaki olay nedir sizce ? yani dahili kablosuz bağlanıyor, netten kablosuz bağlanmayıp kabloyu takınca bağlanıyor. birşeyler çakışıyormu nedir? yukarıdaki dediklerinizi yaptım ama sonuç yok ..